• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altın kızlar (atv)

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
Başrollerini Türkan Şoray, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ve Emel Sayın gibi Türk sinemasının efsane isimlerinin paylaştığı ‘Altın Kızlar’ nisanın ilk haftası atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Okuma provaları yapılan dizinin çekimlerine ise perşembe günü başlanıyor. Hepsi dul ya da eşlerinden boşanmış hayat dolu dört kadının aynı çatı altında yaşarken başlarından geçen komik olayların anlatıldığı dizide Türkan Şoray, saflığıyla kızları çileden çıkaran sevgi dolu ‘Rose’u karakterini canlandıracak.

Diziyi tiyatro kökenli Nevra Serezli götürüyor, diğer starlar yetersiz kalmış dizide, sinema filmi başka televizyon dizisi başka, bölüm başına 40.000 tl.yi de götürüyorlar....:kahve:

türk dizisinde amerikanvari esprileri yaptıkları için pek gülünecek bir şey olmuyor.birebir taklit edeceklerine türklere göre uyarlasalardı daha eğlenceli olabilirdi.başka izlencek birşey olmadığı için o akşam izliyorum ama o büyük sanatçılara yazık edecekler..

ben beğenmedim.
ne demişler taklitler aslını aratır diye.
sophie yi aradım mesela.
yazık olmuş. keşke kabul etmeselerdi.

Ben de beğenmedim...çok yapmacıklar ya..
hepsi kuşkusuz iyi oyuncu ama bişeyler eksik dizide..5 dk. dan sonra bana daral geliyo..

ben hafta sonu tekrarını izlemiştim güzdüz eşimle birlikte eşimde dedi daha başka bi dizi olsaydı da filiz akını koysalardı hatta dedi çok iiyi olurdu ama bu diziye bu karakterler gitmemiş dedi bide yani atv gibi bi kanalda

Back