Saç Rengi ve Saç Boyama Altın Kestane

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlar ben bu renge vurulup aldım ama kullanan var mı koyu mu tutuyor? çünkü fındık kabuğu saçlarımı açık kahveye boyadım simsiyah oldu aktı şimdi fena diil güzel bi kahve oldu.bu renk iyice koyulaştırmasın ne dersiniz birde yanında bal rengini aldım ne olur ne olmaz diye karıştırıyım diyorum?kullanan var mı altın kestane

$13065_buyuk.jpg

kızlar ben bu renge vurulup aldım ama kullanan var mı koyu mu tutuyor? çünkü fındık kabuğu saçlarımı açık kahveye boyadım simsiyah oldu aktı şimdi fena diil güzel bi kahve oldu.bu renk iyice koyulaştırmasın ne dersiniz birde yanında bal rengini aldım ne olur ne olmaz diye karıştırıyım diyorum?kullanan var mı altın kestane

Eki Görüntüle 272938

canım bende çok beğeniyodum bu rengi.ama tabi saçın şimdi koyu olmuş birden açık renkle karıştırırsan belki biraz daha açık olur:26: kutunun üstündeki renk hiç bi zaman olmuyo zaten dellenivercem.ben saç boyamın içine sarı falan ekledim saç rengim 1-2 ton anca açılmıştır yani.

bu rengi kullanmadım ama genelde 6 numaradan aşağısı çok koyu oluyor.bal rengi dediğin 7 numara sanırım karıştır bence ilk başta koyu tutabilir ama açık renk karıştırdığın için çabuk akıp açılır rengi

kızlar boyuyım bugün görelim bakalım ne renk olucak.Ah keşke şu üzerindeki renk olsa daha ne isterim zaten.bakaklım ne alakasız renk olucak :52::52:

Keşke boyadıktan sonraki fotonuzu paylaşsaydınız. Çoğu kişi "Saçını şu renge boyayan var mı?" diye soruyor. Ama sonra foto koyan olmuyor ne yazıkki.

Back