• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın karamelmi&açık karemelmi&ffındık kabugumu

aysueylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
227
0
96
İstanbul
selam kızlar benm saçlarımı karamel yapmak istiyorum ama böle sarı gibi dursun istiyorum şuan saçlarım küllü sarı uçları altın karameli yada açık karameli deneyen varsa yardımcı olsun lütfen bana bide fındık kabugu yenı çıkmış altın karamele çok yakın bi renk hangı renkleri karıştırsam acaba böle sarılı gibi duran karamel elde ederim yaza sarı yapcam çünkü acil cvp yazın lütfen

hayır bal köpügü kullandım ben kötü bi renk oldu:)şuan saçlarım öle gibi küllü sarı yanı ama ben bakırlık olsun istiyorum biraz altın karamelle bakır karamel kahve karemel arasında kaldım böle karemellik olsun istiyorum ama kıızllık olmasın sarıya bakan bi karemel olmalı .eskiden bir dizi vardı genco ordakı ikizlerin saç rengi vardı aynne öle istiyorum ama resm koyamıyorumkı diye izleyen hatırlayan varmıkı acaba .ben nette tarıyorum sayfalardan aynı renk kumral bakırda karemel kahvede bakır renklernn hepsinde çıkıyo kararsız kaldımya offffffffff

hayır bal köpügü kullandım ben kötü bi renk oldu:)şuan saçlarım öle gibi küllü sarı yanı ama ben bakırlık olsun istiyorum biraz altın karamelle bakır karamel kahve karemel arasında kaldım böle karemellik olsun istiyorum ama kıızllık olmasın sarıya bakan bi karemel olmalı .eskiden bir dizi vardı genco ordakı ikizlerin saç rengi vardı aynne öle istiyorum ama resm koyamıyorumkı diye izleyen hatırlayan varmıkı acaba .ben nette tarıyorum sayfalardan aynı renk kumral bakırda karemel kahvede bakır renklernn hepsinde çıkıyo kararsız kaldımya offffffffff

938.jpg

ben de sarıya dönük açık karamel istiyorum ama henüz bir cevap alamadım. umarım sen başarırsın yerimseniben

inşllh cnm bu yukarıdakı kızların böle küt saçlı halleri vardı içinde biraz daha bakırlık vardı sankı ah bi resm ekleyebilsem hem kumral bakırda çıkıyo o kıızn resmi hem kahve karamelde çıkıyo bende şaşırdım hala boyayamadım :(

açık sarı boyaya alix 8.8 açık karamel karıştır birde %20 lik ile &30 luk peroksiti kariştır istediğin rengi elde edersin

[

ah canımya süpersin vallaa aynen ölee küt saçlı hali çok begendim bulamadım burda hiç kimse cvp vermedi bende 8.1le extra açık küllüyle boyadım bugün ama pek fark olmadı saçlarımda şuan küllü sarılar sen denedinmi canım bu rengi bi hafta sonra gene boyarım nasılsa olur demi küllü sarımın üstüne böle bal köpügü gibi şuanda saçlarım neyle neyi karıştırımm çok sagol

evet canım aynen öle bu kızların küt saçlı halı benmde saçlarım küt şuanda ellerine saglık arkdaşım peki nasıl elde edicem bu rengi bugün 8.1le çok açık küllü sarıyı karıştırdım ama saçlarımda pekte fark olmadı yanı hala küllü sarı bal köpügü gibi şimdi kaç numarayla boyasamda bu renkı tutrsam bu rengi tutturan hiçmi yokya :(

açık sarı boyaya alix 8.8 açık karamel karıştır birde %20 lik ile &30 luk peroksiti kariştır istediğin rengi elde edersin

selam alix te 8.8 yokkı sadece koyu karamel var nette tarıyorum çıkmıyo koyu karamelı gösteriyo sadece siz eklenen resmleri gördünüzmü peki o renge boyadınızmı acaba resminz varsa koyabilirminiz rica etsem

Back