• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın karamel!!!

maviojelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
123
1
26
İstanbul
kızlaaaarrr bi sorum olcak palette altın karamel sarının üstüne nasıl olur ? platin değil ama koyu sarıda değil bildiğimiz sarı
ne renk olur sizce ne diyosunuz ?

Canım mesela benım sac rengım karamel ama klasık karamel degıll aralarda sarı var ve goren hayran kalıyor en son cekıldıgım ftoolardan bırısı yanı bak senın ıcın resım koyayım bunu mu demek ıstedın ??

Eklentiler

• $942915_10200481907918449_954973184_n (2).jpg
    $942915_10200481907918449_954973184_n (2).jpg
    34 KB · Görüntüleme: 81
Canım mesela benım sac rengım karamel ama klasık karamel degıll aralarda sarı var ve goren hayran kalıyor en son cekıldıgım ftoolardan bırısı yanı bak senın ıcın resım koyayım bunu mu demek ıstedın ??

çok tşk ederim cevap için canım
saç renginde çok güzelmiş ama tam olarak yapmak istediğim renk bu değil canım
sen neyle elde etmiştin bunu ve zeminin neydi ? benim saçım şuan senin bu renginden açık ama işte üstüne palette altın karamel yaparsam ne renk olur onu merak ediyorum

çok tşk ederim cevap için canım
saç renginde çok güzelmiş ama tam olarak yapmak istediğim renk bu değil canım
sen neyle elde etmiştin bunu ve zeminin neydi ? benim saçım şuan senin bu renginden açık ama işte üstüne palette altın karamel yaparsam ne renk olur onu merak ediyorum

Valla canım onu kuaforum bılıyor :( Ayrıca senın ıcın bugun aradım sordum cok kotu olurmus palette altın karamell sen bence ne ıstedıgıne karar ver once ve ıyı bır kuafore gıt yaptır sonucta sac buu

Valla canım onu kuaforum bılıyor :( Ayrıca senın ıcın bugun aradım sordum cok kotu olurmus palette altın karamell sen bence ne ıstedıgıne karar ver once ve ıyı bır kuafore gıt yaptır sonucta sac buu

canım çok teşekkür ederiiimmm düşünüp ilgilendiğin için gerçekten ne kadar teşekkür etsem az =)

Back