Saç Rengi ve Saç Boyama altın karamel yardım

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
merhabalar arkadaşlar,altın karameli uzun uğraşlar sonunda aldım boyadım akmış bakır kahvenin üstüne,diplerim daha çok açıldı uçlara doğru çok tatlı bir renk oldu ama sırıtmadı.şimdi 2.kutuyu aldım ama korkuyorum çok açılır mı saçımın rengi saçım tatlı bakır şu an..
birde çıtçıtlarım var kahve onları nasıl altın karamel yapıcam acıcı alsam palettenin acaba nasıl olur püfff

canım altın karamel saçı açmaz bende kullandım. doğal saçında daha çok tutmuştur diplerin. ikinci boyamada daha koyu olur çünkü akmış bakırın üzerine yapmıssın açık olmuştur

kizlar bende yaptim syoss altin karamel.dipler 1 cm kadar acilir gibi oldu asaglarda bi fark olmadi cok uzuldum. bi de syoss karamel kumrali deneyelim

kizlar bende yaptim syoss altin karamel.dipler 1 cm kadar acilir gibi oldu asaglarda bi fark olmadi cok uzuldum. bi de syoss karamel kumrali deneyelim

eğer bakır istiyorsan karamel kumralı dene canım ben boyadım bakır oldu rengi çok sevdim güzel bi renk o yüzden 2 kutu daha stokladım

Hangi rengin üstüne boyamıştın ? Fotoğrafın varsa koyabilir misin çok merak ettim nasıl bi bakır olduğunu ??

canım şuan resim ekleyemiyorum ama şöyle söyleyeyim benim saçlarım açık küllü sarıydı eşimin isteği üzerine koyulaştırdım önce açık kestane yaptım tabi o renk akınca biraz daha bakır olsun istedim bu sefer loreal preferance 7.43 le boyadım sonra oda akınca üzerine bu karamel kumralı boyadım açıkçası diplerim daha güzel tuttu altın bakır gibi tabi uçlar daha açık bi renk malum sarılar çok zor kapanıyor,yakında saçıma bu renkle cila yapıp üzerine tekrar boyayacağım sanırım renk daha bi oturur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…