cnm haftaya nikahın olucak bence boyama çok turuncu olur havuç gibi git onu geri ver riske girme dönüşüde yok tarçın bakırın hemen ya altın karamele boya palette deluxenin ama başka olmaz öyle canlı tutmuyor geçen ay naturalın açık karamelini boyadım öyle güzel tutmadı mat ve hemen aktı
hadi yaa.. kızıla yakın olduğundan mı geri dönüşü yok dedin canım sen? altın karamele boyamıştım daha önce saçlarım koyu olduğundan pek belli etmedi rengini. neyse nikahtan sonra boyayım olmazsa düğüne kadar bi renk daha geçerim artık. halbuki çok beğenerek almıştım rengide..
çabuk akınca altındaki renkmi kaldı canım yoksa rengi açıldımı?
aktıkça renkten renge girer yani düğün rengi değil sakın yapma derim yapıcaksan altın karamel yap hem hoş olur hem göze batmaz hem canlı olur gelinlik üzerinde süppppper olur
schwarzkopf 6.65 ve 7.65 i ayni miktarda karistirin cagla sikelin sac rengine kavusmus olursunuz bayanlar.. siyaha garanti veremem ama kestane kesin :)
aktıkça renkten renge girer yani düğün rengi değil sakın yapma derim yapıcaksan altın karamel yap hem hoş olur hem göze batmaz hem canlı olur gelinlik üzerinde süppppper olur
sağol canım yardımların için. Bunu yapmaktan vazgeçtim ozaman. Yarın bi de altın karamel alayım:) aslında normal zamanda riske girerdim ama şuan hiç zamanı değil.. iki tel saçım var yanarsa mahvolurum