Saç Rengi ve Saç Boyama Altın Karamel isteyenler

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
kızlar benim saçımda sıcak çikolata vardı sonra üstüne kuaföre boyattım karamel ama bu resimdekinin yanından bile geçmez o kadar acayipti bu arada açtırmadım sonra o bir haftada aktı bende üzerine palette deluxe altın karameli boyadım ve sonuç bu boyamak isteyenlere fikir olsun çok canlı ve sıcak bir renk öyle hemende akmıyor aksada kestaneye dönüyor ben çok sevdim bu rengi Eki Görüntüle 190477 güneşte böyle ışıktada aynı canlı duruyor tavsiye ederim

çok yakışmış tatlımmmm tam kutu üzerindeki renkle birebir olmuş:)

hiç sanmam:)6 aydır düzelmesi için boyuyorum ama cıks kötü sonuçlanıyo:)

sen şimdi boyuyana kadar hergün yıka saçlarını kepek şampuanıyla iyice aksın 2 boyamaya düzelir canını sıkma cnm yaza kadar süper olur önemli olan o rengi bulmak

eveeeettt rengin gercekten cok hossss cok canli bi renkk. bende bu renk yapabilirim belki..peki bu kac numara boya?

eveeeettt rengin gercekten cok hossss cok canli bi renkk. bende bu renk yapabilirim belki..peki bu kac numara boya?

tşk ederim cnm palette deluxe altın karamel 7.554 akıncada kestaneye dönüyor hiç solma olmuyor öyle çok memnun kaldım ben inş sende kalırsın :13:

tşk ederim cnm palette deluxe altın karamel 7.554 akıncada kestaneye dönüyor hiç solma olmuyor öyle çok memnun kaldım ben inş sende kalırsın :13:

ben yurt disinda yasiyorum. bugün ilk isim bu boyayi aramak oldu ama bulamadim ((((((

çok güzel bi renk bende bu rengi yakalamak için uğraşıyorum.şuansaçımda gizemli kahve var (koleston 8.74 gizemli kahve) ama alttaki saç koyu olunca bu renk tam olarak tutmadı. kızıl Bakır gibi bişey oldu. sevdim ama ben senin rengini tutturmayı istiyorum. hemen denicem o rengi
biraz daha açsam senin tonunu elde edebilirim gibi geldi.. hadi bakalım hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:

benimkide ilk kuaföre boyattım biraz koyu oldu haliyle açılmayınca bir haftada aktı sonra kızdım ben kendim boyadım iyikide kızmışım süper tuttu inş seninkide tutar cnm aynı bu renge boya 2 kere aynısı olur :13:

netten alışveriş sitelerinde var ordan sipariş versen bulamaz mısın ordan

suan ariyorum ama daha bisey bulamadim.. ama hatirliyorm ben bu boyayi görmüstüm suanda kaldirilmis olabilir.. bende kuaförlerin boyasindan ayni numarayi bulursam onu alirim artik bkalim...

rengini çok beğendim hemen attım kendimi markete
senin rengine yakın Palette natural colors 8-77 tarçın bakır tonunu aldım canım. BEnim saçlarım gizemli kahve (alt kısımlarda az bişey röfle kaldı ama koyulaştı sayılır boyaya boyaya) bu renk sence olurmu?:26:

cnm tarçın bakırda çok güzel ama çok turunculuğu yoğun bir renk altın karamel gibi değil dene zaten çabuk akar akıncada kestaneye döner boyarsan resim ekle

cnm tarçın bakırda çok güzel ama çok turunculuğu yoğun bir renk altın karamel gibi değil dene zaten çabuk akar akıncada kestaneye döner boyarsan resim ekle

haftaya nikahım olcak kötü olursa diye bide alternatif düşünmeye başladım canım. zaten şuan reglim4-5 gün sonra yapcam. resim eklerim tabi

cnm haftaya nikahın olucak bence boyama çok turuncu olur havuç gibi git onu geri ver riske girme dönüşüde yok tarçın bakırın hemen ya altın karamele boya palette deluxenin ama başka olmaz öyle canlı tutmuyor geçen ay naturalın açık karamelini boyadım öyle güzel tutmadı mat ve hemen aktı

evet canım gerçekten çok yakışmış ama ben kendim boyamaya cesaret edemiyorum

cnm boya kendin tarçın bakır gibi riskli bir renk değil ben kuaföre kızdım boyadım onunki istediğim karamel olmayınca iyikide boyamışım diyorum boya bence korkma güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…