• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ALtın Karamel Bal Köpüğü Yardım RESİMLİ !!!!!!

zeytinciksipa

zeytin aşkı!!!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
193
1
316
Ankara
Kızlar meraba saçlarımı 4 yıldır hep bakır kızıla boyadım, cok yaksııyo cok da dogal duruyo ama ben artık cok sıkıldım, suan saclarım dipten 2 cm faln cıkmış durumda ucları iyice akmış acılmış durumda, suan ki yaklasık rengi ve yapmak istediğim rengi ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum $photo0041c.jpg $pupdkqcptg2vzgh.jpg

bunun için forumda günlerdir dolaşıyorum ama istedigim bulamadım, altın karamel sarı karışımı olabilir mi mesela tavsiyelerinizi bekliyorum

istediğin renk bal köpüğü sarı tonlarında bir renk altın karamelle sarıyı sakın karıştırma cnm altın karamel içinde bakırlığı turunculuğu çok olan bir renk istediğin rengin çok dışına çıkarsın şuan ki saçın 1. resimdekine yakınsa onun üzerine bal köpüğü açık kumral karışımı bu rengi verir gibi geldi bana :7:

canım ben içinde hafif bakırlık olsun istiyorum belli belirsiz bal köpüğü boyayan ve acık kumral boyayan arkadasların sac renklerini gördüm onlar cok donuk geldi bana ben daha dore bir sarı istiyorum sıcak bi renk

canım ben içinde hafif bakırlık olsun istiyorum belli belirsiz bal köpüğü boyayan ve acık kumral boyayan arkadasların sac renklerini gördüm onlar cok donuk geldi bana ben daha dore bir sarı istiyorum sıcak bi renk

o zaman sana papatyayı tavsiye ederim ben pazartesi boyadım hem saçı 2 4 tona kadar açıyor hemde içinde bakırlık var palatte natural papatya 10.4 :7:

papatyayı pazartesi boyadım ama ben hiç beğenmedim çok açtı saçımı bakırlı altın sarısı gibi bişey oldu hiç beğenmediğimden resim çekmedim cnm ama saçı açıyor ve doreli oluyor :7:

hehe cnm o ilk foto benim fotom koymuştum zamanında topiğimde de var :9::9:

ben onu palette sarı ve kahve köpüğü karıştırarak elde etmiştim
:34:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 210570 Eki Görüntüle 210571

hehe gezerken rastladım aynı benm suanki sacım gibi foto cekip yüklemek zoruma gitt kullandım kusura bakma :)

istediğim tek bir renk var aslında o fotoda kızın farklı sac renkleri var haklısın. ama ben ilk fotoda ortadaki, 2. fotoda soldaki rengi istiyorum hepsi aynı renk yani farklı sekillerde görülsün anlaşılsın diye ekledim canım yorumunu bekliyorum

cnm bu renk ilk baktığımda sanki pilatin üzerine altın karamel boyanmış da akmış gibi bi izlenim verdi bana rengi çok canlı değil çünkü akmış gibi bi görüntüsü var.. ben hiç kullanmadım altın karamel ama burda kullanan arkadaşların fotolarından gördüğüm kadarıyla benziyor..:26:

benm zeminimin bakır oldugunu düşünerek, ben direk altın karamel boyasam cok koyu olur, karamele sarı falan katsam nasıl olur?
2. alternatifte hiç karamele bulasmayıp direk altın sarı veya bal köpüğü gibi bi renge boyamak bakırlık zaten alttan cıkacaktır?

Bu boya konusunda da cok bilgili değilim acıkcası bugune kadar hep aynı renge boyadım, bu benm icin radikal bi değişiklik olcak o yüzden fazla irdeliyorum yardımlarınız icin tesekkürler

benm zeminimin bakır oldugunu düşünerek, ben direk altın karamel boyasam cok koyu olur, karamele sarı falan katsam nasıl olur?
2. alternatifte hiç karamele bulasmayıp direk altın sarı veya bal köpüğü gibi bi renge boyamak bakırlık zaten alttan cıkacaktır?

Bu boya konusunda da cok bilgili değilim acıkcası bugune kadar hep aynı renge boyadım, bu benm icin radikal bi değişiklik olcak o yüzden fazla irdeliyorum yardımlarınız icin tesekkürler

hımm evet zeminin bakırsa bence de karamelle falan hiç uğraşma cnm iyice bakır olmasın..2. alternatifin daha uygun..altın sarısında da dorelik var balköpüğüyle birleşince fazla turunculuk yapabilir onun yerine sarıyla karıştırabilirsin ama rahatsız etmez dersen altın sarısı da olabilir :34:

Back