Herkese merhaba yanak, burun ve alnımdaki gözenek genişlemeleri beni son zamanda inanılmaz rahatsız ediyordu. Birçok cilt bakım ürününe gerçekten inanılmaz para harcadım ama sonuç maalesef hüsrandı
En sonunda doktora gittim ve bana gözenekler için tedavi olarak retinol etkili bir krem kullanabileceğimi ancak mükemmel bir sonuç beklemememi söyledi. Ardından Altın İğne ve PRP uygulaması önerdi. Bir kampanyada varmış gaza geldim ve denedim. Bugün ilk günüm gelişmeleri yazacağım size :)
Nerede ve hangi cihazla yapılmıştı, prp kiti neyid üzüldüm açıkcası çektiğiniz acı ve zaman. İşte tam da Bu sebeple cihaz ve klinik..Merhaba,
Çok uzun zaman geçti biliyorum ancak yazabiliyorum gerçekten. Ben 2 seans daha yaptırdım ancak maalesef gözeneklerim üzerinde bir etkisini göremedim. Belki uzun dönemde kırışıklık ve sarkmalara etkisi oluyordur ancak benim ana yaptırma amacım gözeneklerdi maalesef başarılı olmadı.
Çok ilginç sanırım dr hatası olmuş sizde çünkü zaten asıl amaç skarların gitmesi gözeneklerin küçülmesidir ki bunu kalıcıya yakın bir etkiyle sağladı bende. Keşke yeri değiştirebilseniz.. bir de dalga boyları oluyor ben yaptırırken çok acı hissettiğim için azaltmışlsrdı belki size bir şekilde yanlış yapılmıştır çünkü etki muazzam. Yüz yağları biraz eriyor ondan muzdarip olsanız ok da yapan yerden kaynaklı sanırım gözeneklerin küçülmemesi mümkün değilMerhaba,
Çok uzun zaman geçti biliyorum ancak yazabiliyorum gerçekten. Ben 2 seans daha yaptırdım ancak maalesef gözeneklerim üzerinde bir etkisini göremedim. Belki uzun dönemde kırışıklık ve sarkmalara etkisi oluyordur ancak benim ana yaptırma amacım gözeneklerdi maalesef başarılı olmadı.
canm sen nasıl tecrübe ettinMerhaba, gelişmeleri yazmamışsın var mı olumlu veya olumsuz bir durum ben dd yaptırmayı düşünüyorum
Merhabalar cihazla yüksek frekans mı girildi acaba çnkü be çok çok memnunum ve keşke yüzüm biraz incelse diyorum. Ço kaz bir incelme olmuştur belki ama scarlet s in gözenek açacağını düşünmüyorum.Sakın ama sakın altın iğne yaptırmayın. Mucizevi bir çözüm olarak sunulan her şeyden korkun ve kendinizi olduğu gibi sevin. Şubat ayında genişlemiş gözeneklerim için altın iğne ve prp tavsiye etti bir dermatalog. Bense hekim olduğunu düşünerek hiç şüphe etmedim ondan, tamam dedim.5 Seans yapıldı toplamda. Resmen yüzüm eridi. Değişim çok yavaş olduğundan farkedemedim bunu. O süreçte kilo da vermiştim ondan sandım ama ters giden bir şeylerin olduğunu seanslar bitince anladım. Ben her zaman kilo verir alırdım ve şimdiye kadar yüzüm hiç çökmemişti. Altın iğneden önce sadece gözümde büyüttüğüm üç beş geniş gözeneğim vardı. Şimdi ise geniş gözeneklerim, çökmüş yüzüm ve burundan ağıza doğru inen belirgin çizgilerimle çok mutsuzum.
Yüz yogası yapın. 1-2 ay düzenli yaparsanız cildinizin toplanmasında mutlaka faydasını görürsünüzSakın ama sakın altın iğne yaptırmayın. Mucizevi bir çözüm olarak sunulan her şeyden korkun ve kendinizi olduğu gibi sevin. Şubat ayında genişlemiş gözeneklerim için altın iğne ve prp tavsiye etti bir dermatalog. Bense hekim olduğunu düşünerek hiç şüphe etmedim ondan, tamam dedim.5 Seans yapıldı toplamda. Resmen yüzüm eridi. Değişim çok yavaş olduğundan farkedemedim bunu. O süreçte kilo da vermiştim ondan sandım ama ters giden bir şeylerin olduğunu seanslar bitince anladım. Ben her zaman kilo verir alırdım ve şimdiye kadar yüzüm hiç çökmemişti. Altın iğneden önce sadece gözümde büyüttüğüm üç beş geniş gözeneğim vardı. Şimdi ise geniş gözeneklerim, çökmüş yüzüm ve burundan ağıza doğru inen belirgin çizgilerimle çok mutsuzum.
çok ilginç. eminmisiniz altın iğneden eridiğine yüzünüzün. kimseye güvenemiycekmiyiz. dr lara sorsan yok öyle bişeyder. acıyo mu peki kimi çok acıyo demiş kimi acımıyoSakın ama sakın altın iğne yaptırmayın. Mucizevi bir çözüm olarak sunulan her şeyden korkun ve kendinizi olduğu gibi sevin. Şubat ayında genişlemiş gözeneklerim için altın iğne ve prp tavsiye etti bir dermatalog. Bense hekim olduğunu düşünerek hiç şüphe etmedim ondan, tamam dedim.5 Seans yapıldı toplamda. Resmen yüzüm eridi. Değişim çok yavaş olduğundan farkedemedim bunu. O süreçte kilo da vermiştim ondan sandım ama ters giden bir şeylerin olduğunu seanslar bitince anladım. Ben her zaman kilo verir alırdım ve şimdiye kadar yüzüm hiç çökmemişti. Altın iğneden önce sadece gözümde büyüttüğüm üç beş geniş gözeneğim vardı. Şimdi ise geniş gözeneklerim, çökmüş yüzüm ve burundan ağıza doğru inen belirgin çizgilerimle çok mutsuzum.
Ben daha geçen hafta yaptırdım söyleyim. İnanılmaz acıyor gözlerimden yaş geldi. Azıcık lekem için gittim 2 seans yapıldı ama zerre lekelerimde açılma olmadı. Lekeyi bırakın gözeneklerde daralma bile olmadı Parasını ödediğim 2 seansı da iptal ettim olmadım. Ankara da bir medikal estetikçiye yaptırmıştım 3000 tl param boşa gitti. Detay isterseniz profilime bakın veya bana yazın özelden.çok ilginç. eminmisiniz altın iğneden eridiğine yüzünüzün. kimseye güvenemiycekmiyiz. dr lara sorsan yok öyle bişeyder. acıyo mu peki kimi çok acıyo demiş kimi acımıyo