B Busranka Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 158 86 32 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Busranka #1 Merhabalar. Dermatoloğum, derin akne çukurlarım için altın iğne önerdi. Acaba yaptıranlar memnun mu ve fiyat nedir? Şimdiden teşekkürler
Merhabalar. Dermatoloğum, derin akne çukurlarım için altın iğne önerdi. Acaba yaptıranlar memnun mu ve fiyat nedir? Şimdiden teşekkürler
duruguzel Only positive vibes 💕 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Mart 2021 7.423 24.572 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Busranka #2 Ben geçen sene altın iğne yaptırmıştım Ankara’da Başak Kandi’den. Seansı bin tl diye hatırlıyorum. Kalıcı bir etkisi yok. Düzenli yaptırmak lazım.
Ben geçen sene altın iğne yaptırmıştım Ankara’da Başak Kandi’den. Seansı bin tl diye hatırlıyorum. Kalıcı bir etkisi yok. Düzenli yaptırmak lazım.
S sherineh Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 24 4 41 17 Nisan 2022 Konu Sahibi Busranka #3 Busranka .!.: Merhabalar. Dermatoloğum, derin akne çukurlarım için altın iğne önerdi. Acaba yaptıranlar memnun mu ve fiyat nedir? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yaptırdınız mi
Busranka .!.: Merhabalar. Dermatoloğum, derin akne çukurlarım için altın iğne önerdi. Acaba yaptıranlar memnun mu ve fiyat nedir? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yaptırdınız mi