- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evliyim ve 1 yaşında bir kızım var sadece eşim çalışıyor tek maaşla geçinmemiz baya zor oluyor açıkcası ama düşünmemiz gereken bir çocuğumuz var onun geleceği için ne yapsak diye düşünürken vadesiz altın hesabı açalım dedik hem harama girmeyelim hem bankada biriksin para bir de belki yükselirse biraz da ordan gelsin para napalım damlaya damlaya göl olur diye düşündük gerçi bu işlerden de pek anlamayız ama dolar ve euro almaktansa altın daha risksiz geldi bize ama doğrusu aylık para ayırmak o kadar zor ki kira faturalar çocuğun ihtiyaçları eşimin işe gitme yol parası ve saire uzayıp giden giderler . evliliğimizin ilk senesi çok rahat geçti elimizde nakit para vardı takılar vardı zamanla hepsi suyunu çekti her ay giyim kuşama para harcardık çocuk doğduktan sonra ise kafamıza dank etti keşke azıcık birikim yapsaydık diye şimdiyse son 1 senede belki 2 ve ya 3 defa kıyafet almışımdır o da en ucuzundan zar zor boğazımızdan kesip 3000tl civarı biriktirdim ve onu da dediğim gibi altına koyduk bakalım hayırlısı dua edelim de altın yükselsin inşallah. aranızda benim durumumda olanlar ve ya altın hesabı hakkında çok bilgisi olanlar var mı dertleşelim hepimiz bir birimize yardımcı olalım akıl akıldan üstündür elimizden gelen bir şey yoksa dua edelim en azından