- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
-
- Konu Sahibi kararsiz4300
Bakın ben evlenirken 2017 yılında çeyrek altın 254 tlmiş şimdi ise 2020 637 tl olmuş diyecekelrim bu kadar şimdi ben evlenirken bana 2 çeyrek takan insana şimdi takmak istesem o zmaan bana bilezik takanlara eşdeğer olacak felaket :)Değil mi altın düşmez sonucta
Ne vergisi benden bir şey kesilmedi ? Hangi banka?Daha bikac hafta önce aldım ve vergi kesti.isterseniz bununla ilgili haberleri okuyabilirsiniz
Nasıl takıcaz geri onlarıBakın ben evlenirken 2017 yılında çeyrek altın 254 tlmiş şimdi ise 2020 637 tl olmuş diyecekelrim bu kadar şimdi ben evlenirken bana 2 çeyrek takan insana şimdi takmak istesem o zmaan bana bilezik takanlara eşdeğer olacak felaket :)
Altın olarak bilmiyorum ama en para havale eft ye ücret vs almıyordu en son belki o yüzdendirYa kızlar vergi var diye ben de okudum tamam ama
Enpara hesabim kesmiyor
Kesiyor da ben mi görmuyorum hey allahım:)
Evde altın tutmak istemiyorum, vergi vermek istemiyorum. Çık işin içinden hadi
Evet bankaya göre mi değişiyor bişey var. En güzeli bi bankaya gidip görüşmek. Siz hangi bankadan? Kesmeyen ?Bak 2 oldu vergi kesmedi diyen
Evet konum güncel teşekkür ederim bana özelden mesajla hangi banka oldugunu yazar mısınızSorunuz güncel mi bilmiyorum ama şöyle bildiklerimi aktarayım aktif bir şekilde altınla ilgilenen biri olarak.
Fiziksel bir şekilde altın almıyorum banka hesaplarım var ordan al- sat yaparız vergi vs. hiç bir kesinti olmaz.
Hatta şöyle bir avantajı var alım fiyatı ile satış fiyatı arasında ki o farkı bazı bankalarda çok aza indirebiliyorsunuz.
Hem de mobilden isteğiniz an al sat yapabiliyorsunuz, her bankanın avantajları dezavantajları farklı, açık açık banka yazmayayım ama bu konuda en iyisi bir bankanın uygulaması TFX TARGET bir araştırın.
Sorunuz güncel mi bilmiyorum ama şöyle bildiklerimi aktarayım aktif bir şekilde altınla ilgilenen biri olarak.
Fiziksel bir şekilde altın almıyorum banka hesaplarım var ordan al- sat yaparız vergi vs. hiç bir kesinti olmaz.
Hatta şöyle bir avantajı var alım fiyatı ile satış fiyatı arasında ki o farkı bazı bankalarda çok aza indirebiliyorsunuz.
Hem de mobilden isteğiniz an al sat yapabiliyorsunuz, her bankanın avantajları dezavantajları farklı, açık açık banka yazmayayım ama bu konuda en iyisi bir bankanın uygulaması TFX TARGET bir araştırın.
Evet bankaya göre mi değişiyor bişey var. En güzeli bi bankaya gidip görüşmek. Siz hangi bankadan? Kesmeyen ?
slm al sat yapmasam ..sadece elime para geçtikçe hesapa atsam yine kar edermiyim.
Evet TL de durmak büyük zarar çünkü yerinde sayıyorsun kesinlikle .bu arada bende al sat vergi dedim küçük bir düzeltme yapayım satarken vergi koymuyor sadece alırken bilginiz olsun .o da dediğiniz gibi vergisine bakmadan almak lazım uzun vadede zaten kazandırıyorValla bir kaç aydır ciddi anlamda al sat yapıyorum. Vergi yok diyen bencede farkında değil. Duran para değerlenmiyor. Üstelik tl de kalınca değer kaybediyor haberiniz olsun. Fiziki altın bence hem saklaması zor hemde al sat yapmak zor. Banka hesabından çok rahat tek tıkla yapılabiliyor bu. Ayrıca ödenen vergiye de bakmamak gerekiyor bence. İki üç hafta içinde bile ciddi kar bırakıyor.
Eşim iyi anlıyor grafiklerinden direnç noktalarından. Bana söylüyor o noktaları takip edip mantıklı alım satım yaparak gram attırdım