• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altin hesabı

Bizim maaşlar İş bankasına yattığından, iş bankasından alıyorum. Sanırım maaş anlaşmalı olduğu için hesap işletim ücreti filan kesilmiyor.
Kuveyttürk çokca duydum, avantajlı dıyorlar .

hanımlar gunaydın hayırlı cumalarınız olsun.bankada altın hesabı açtıgımızda fiziki olarak çeyrek aldıgımızda 4-5 lira gibi kuyumcu düşükten alıyo ya gramda da bu varmı acaba bankanın sistemı nasıl

Hanımlar merhaba altın hesabı açtırmak istiyorum ama hangi banka daha avantajlı fikirleriniz önemli birazda dolar alsam mi daha da yükselecek diyolar kafam karışık

Altın hesabı uzun yıllardır kullanıyorum
Talimatım var kredi kartımdan her ay 1 gr alınıp altın hesabına atılıyor
Ay içinde bende ne kadar arttırırsam ilave ediyorum üzerine
Maaş hesabım olan bankada açtırdım, masraf alınmadı şimdiye dek
Bu arada kura pek bakmıyorum, harcamaktansa yüksek falan alıyorum yoksa bekleyeyim dersem yenip gidiyor para
Ortalama 3-4 gram kadar biriktiriyorum, çok faydasını gördüm o hesabın, acil bir şeyler olduğunda hazır param oluyor
Bu arada bireysel emekliliğim de var, son yılımdayım, o da bir birikim benim için, ayda 350 TL ödüyorum, epey bir birikimim var orada, tasarruf olarak tavsiye ederim. Eskiden döviz biriktirdiğim dönemler oldu hep zarar ettim son bir kaç yıldır altın alıyorum hep, dövizin zararı büyük oluyor

Back
X