- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
-
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
Bence de. 6 aylık ya da yıllık faize koyarsanız çekmezsiniz de P Pulmicort_CombiventŞu an banka faizleri altından daha çok para getiriyor diye biliyorum. Aylık faize koyarsanız harcayamazsınız korktuğunuz gibi.
Bence de. 6 aylık ya da yıllık faize koyarsanız çekmezsiniz de P Pulmicort_Combivent
altın kısa sürede kar yapmaz, uzun vadeli yatırımdır...en az 5 yıl gibi...arabayı alacağın tarih yakınsa vadeli hesap öneririm...Selam kızlar. Çok şükür artık bir işim var ve birikim yapmak istiyorum. Her ay çeyrek alacak kadar param artıyor alıyorum amacım araba peşinatı cikartmak. Sizce altın almak mantıklı mı kafam karıştı ? Para olarak atarsam harcarim diye korkuyorum ondan böyle yaptim şimdi de doğru mu yaptım diyorum :/
Bankaların ücretsiz altın hesapları var. Ben cep telefonu üzerinden düştükçe aliyor, yükselince satıyorum. Ayrıca elime fazladan yirmi lira geçse bile degerlendirebiliyorum bi şekilde. Çeyrek ya da gram alacak kadar biriktirmeyi beklemiyorum. Her elime para geçişinde hesabıma yatırıp oradan da altın hesabına geçiş yapıyorum.Selam kızlar. Çok şükür artık bir işim var ve birikim yapmak istiyorum. Her ay çeyrek alacak kadar param artıyor alıyorum amacım araba peşinatı cikartmak. Sizce altın almak mantıklı mı kafam karıştı ? Para olarak atarsam harcarim diye korkuyorum ondan böyle yaptim şimdi de doğru mu yaptım diyorum :/