Altın birikimi ?

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
Selam kızlar. Çok şükür artık bir işim var ve birikim yapmak istiyorum. Her ay çeyrek alacak kadar param artıyor alıyorum amacım araba peşinatı cikartmak. Sizce altın almak mantıklı mı kafam karıştı ? Para olarak atarsam harcarim diye korkuyorum ondan böyle yaptim şimdi de doğru mu yaptım diyorum :/

Bence çeyrek alma ya yarım altın al yada burma yap... En para . Com da fena değiş ama Bn ikametgahım yok faydalanamıyorum nebyazıkki gram altında olur tabi..

ALTIN zarar etmez hiç bir zaman dönemsel düşüp yükseliyor ki düşüş fazla olmuyor r genelde yükseliyor ... uzun vadede düşününce hiç zarar etmez tam aksine baya kar etmiş olursun ..

Selam kızlar. Çok şükür artık bir işim var ve birikim yapmak istiyorum. Her ay çeyrek alacak kadar param artıyor alıyorum amacım araba peşinatı cikartmak. Sizce altın almak mantıklı mı kafam karıştı ? Para olarak atarsam harcarim diye korkuyorum ondan böyle yaptim şimdi de doğru mu yaptım diyorum :/
altın kısa sürede kar yapmaz, uzun vadeli yatırımdır...en az 5 yıl gibi...arabayı alacağın tarih yakınsa vadeli hesap öneririm...

Bankaların ücretsiz altın hesapları var. Ben cep telefonu üzerinden düştükçe aliyor, yükselince satıyorum. Ayrıca elime fazladan yirmi lira geçse bile degerlendirebiliyorum bi şekilde. Çeyrek ya da gram alacak kadar biriktirmeyi beklemiyorum. Her elime para geçişinde hesabıma yatırıp oradan da altın hesabına geçiş yapıyorum.

Faize yatırmayın helal paranızı bence altın hicbirzaman değer kaybetmez bence mesela 4.5 yıl önce ben evlenirken 85 ti birde şimdi bakın

X