Bu mesajın açıklamasını yapar mısın vedebu!adamın aslını araştırsınlar kesin bir türklük çıkar şark cambazı
Türkiyeli kavramı polemik oluşturduğu için türk daha doğru bir tabir diye düşünmüştüm bunca yorum arasından işinize geldiğini ayıklayıp görme meziyetine sahip insanara verebileceğim cvp nasıl düşünmek istiyorsanız öyle düşünün parkonBu mesajın açıklamasını yapar mısın vedebu!
Şu forumda bu mesajı dalgaya alabilirim ama sen yazınca alamadım. Zira Türk kelimesi yerine Türkiyeli kelimesini tercih eden bir üye olduğuna göre kendinle değilde Türk etnik kökeniyle dalga geçiyorsun, yanılıyor
Türkiyeli kavramını pek seversiniz siz, sadece dalga geçeceğiniz Zaman kullanıyorsunuz Türk kelimesini, dikkatimi çekmemesi anormal olurdu.Türkiyeli kavramı polemik oluşturduğu için türk daha doğru bir tabir diye düşünmüştüm bunca yorum arasından işinize geldiğini ayıklayıp görme meziyetine sahip insanara verebileceğim cvp nasıl düşünmek istiyorsanız öyle düşünün parkon
Şimdi ben burda bir Türk olarak sizin kurduğunuz cümlenin başına " Kürt " kelimesini koysam ortalığı yıkardınız değil mi?Kendisi arap asıllı bir türkiyelidir
Siyasi görüşü kimseyi ilgilendirmez
İnsanlık adına türkiye adına bu başarılara ihtiyacımız var gurur duyduk ailece
Türkiyeli kavramını pek seversiniz siz, sadece dalga geçeceğiniz Zaman kullanıyorsunuz Türk kelimesini, dikkatimi çekmemesi anormal olurdu.
Bakınız o mesajlarınızdan biri, " ben Türküm diyen Aziz Sancar ın bile Türk değil Türkiyeli olduğuna karar verebilmişsiniz.
Şimdi ben burda bir Türk olarak sizin kurduğunuz cümlenin başına " Kürt " kelimesini koysam ortalığı yıkardınız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?