alti aydan sonra burunda sisme

fulda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
45
1
arkadaslar ben cok kötüyüm lütfen yardim bu sabah kalktim aymaya baktim burnumun bir tarafi cok sismis ustte kemer olusmus dün birsey yoktu sabah kalktim olmus alti ay bitti ameliyat olali bilgisi olanlar lütfen yardim

acaba uyurken burnunumu çarptınn birde şiş tarafına yatma mümkn olduuunca solun şişse sağa yat şişliin orantılanır ödemse tabi o şişlik

Ayy korkuttun şimdi beni :S demekki indiği gibi tekrar şişedebiliyormuş ohaoldumsmile

carpma filan olmadi moralim cok bozuk gecermi acaba yada böylemi kalir

off ben buz uygulamaya başlıcam korkuyorum walla. bendede bandaj acıldıktan sonra azıcık bi şişlik indi sonra kalakaldı öööle :KK43:

bence hemen druna danıs derm en iyi yine dr bilir belki bi tavsiyesi olur

üstünde uyumuşundur şişmiş olabilir bi ara doktorunu içini rahatlat önemli bişi olcağını sanmıyorum canım

geçmiş olsun canım en sağlıklı bilgiyi doktorun vverir canım ama bence canını sıkma inecektir mutlaka

evet bişi olcagını bende sanmıroum bide yaz ayları oldugundan sıcaktan falanda şişebilir diye düşünüorum

sanki sekli tamamen degimis gibi geliyor insallah düzelir dokru aradim ameliyatta cikinca beni acok korkuyorumrayacak

fulda doktorun ne dedi canım umarım önemli bisey değildir ?geçmiş olsun

Bende de aynı sıkıntı var aa bende 6 ay sonra olmadı amelıyattan bır hafta sonra oluŞtu..ama bendekı cıltle ılgılı bı ŞıŞlık olabılır.altı ay sonra bÖyle bıŞey olması Çok ılgınÇ..geÇmıŞ olsun..ama mutlaka doktoruna sor..ve ne dıcek bakalım burd bızle paylaŞırsın

X