- 28 Mart 2022
- 80
- -5
- 18
- 30
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Metal olan yer değil demi ? Üstteki diş düştü?Arkadaşlar altı ay önce yaptirdigim implant dişim sakız çiğnerken düştü çok moralim bozuldu doktoruma mesaj attım yapıştırması çıkmış implant sağlam protezi yapıştırırız ama altı ayda bir çıkar diyor böyle saçma şey olur mu ya o zaman ben niye yaptırdım bunu ya uyurken boğazıma kaçarsane yapmam gerekiyor çok tecrübesizim dişçimiz de aile dişçimiz çok güvenirim kendisine ama niye böyle oldu ki bir daha yapıştıracak ama tutmaz mı acaba daha daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba
Nasıl implant çıkıyor ya onu anlamadım ama sakız çiğnemeniz falan yasak değil mi ?Arkadaşlar altı ay önce yaptirdigim implant dişim sakız çiğnerken düştü çok moralim bozuldu doktoruma mesaj attım yapıştırması çıkmış implant sağlam protezi yapıştırırız ama altı ayda bir çıkar diyor böyle saçma şey olur mu ya o zaman ben niye yaptırdım bunu ya uyurken boğazıma kaçarsane yapmam gerekiyor çok tecrübesizim dişçimiz de aile dişçimiz çok güvenirim kendisine ama niye böyle oldu ki bir daha yapıştıracak ama tutmaz mı acaba daha daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba
Evet üstteki protezi düştüMetal olan yer değil demi ? Üstteki diş düştü?
Bugün benim de aynı şey başıma geldi kahvaltı yaparken çıktı dişin üst kısmı yarın gidip soracağım ben de
Yok yapıştırma yaptıVidalı değil mi?
Ben de implant yok o yüzden pekte bilmiyorum ama yengemin sürekli düşerdi yapıştırma implant. Sanırım vidalı yaptırmak kesin çözüm olacaktır.Yok yapıştırma yaptıüstteki kaplamayı yapıştırdı vidalı yapmadı
Ya benim vidalı implant zaten vidalı olan bişey yapıştırma nasıl oluyor kş ilk kez duydum yarın bi de onu sorayım bakayım neymişEvet üstteki protezi düştübende perşembe gidicem siz buraya yazar mısınız yarın doktor ne diyecek, yapıştırma implant düşüyomus sanırım vidalı sistemden yapmammıs bana cok üzgünüm
İmplant vidalanarak takılıyor, ama üstteki protezinde vidalı olması gerekiyor yapıştırma olanlar düşüyor 2 yöntemi varmış yapıştırma olanı kötü olanYa benim vidalı implant zaten vidalı olan bişey yapıştırma nasıl oluyor kş ilk kes duydum
Yazarım tabii
Yengeniz sonradan vidalı mı yaptırdı acaba ne çözüm buldu?Ben de implant yok o yüzden pekte bilmiyorum ama yengemin sürekli düşerdi yapıştırma implant. Sanırım vidalı yaptırmak kesin çözüm olacaktır.
Benim de başıma geldiArkadaşlar altı ay önce yaptirdigim implant dişim sakız çiğnerken düştü çok moralim bozuldu doktoruma mesaj attım yapıştırması çıkmış implant sağlam protezi yapıştırırız ama altı ayda bir çıkar diyor böyle saçma şey olur mu ya o zaman ben niye yaptırdım bunu ya uyurken boğazıma kaçarsane yapmam gerekiyor çok tecrübesizim dişçimiz de aile dişçimiz çok güvenirim kendisine ama niye böyle oldu ki bir daha yapıştıracak ama tutmaz mı acaba daha daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba
Anladım öğretmenim can sıkacak bişey yok hekiminize güveniyorsanız halleder diye düşünüyorumİmplant vidalanarak takılıyor, ama üstteki protezinde vidalı olması gerekiyor yapıştırma olanlar düşüyor 2 yöntemi varmış yapıştırma olanı kötü olan
Sonradan yaptırdı mı bilmiyorum ama vidalı yaptıran yakınlarım var. Onlar çok memnunlar.Yengeniz sonradan vidalı mı yaptırdı acaba ne çözüm buldu?
Sizinde mi implantlı dişiniz düştü yani kaplaması dimi?Benim de başıma gelditekrar gidip yaptırdım, ne kadar çıkarsa o kadar yaptırmaya gelir 1 krş vermem demiştim (benim drumda tanıdıktı şakasına dedim, iyi yaptı bi daha çıkmadı) geçmiş olsun
Evet sakız çiğnerken düştü, yalnız ağzımdan düşüşü vardı evde de misafir bir gülmüşüzSizinde mi implantlı dişiniz düştü yani kaplaması dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?