Aktardan civanperçemi ve aslan pençesi bitkilerini alıp çay gibi demleyip içtim bugün birinden 2 bardaksa ertesi gün diğerinden 2 bardak sonra karpuz çekirdeği ve menengiç ebe nine karı koca beraber yiyin demişti öyle yaptık, bu bi kısmı diğerlerini burdan yazmam hoş olmayabilir.Neler yaptınız acaba alternatif tıpta?
Rica etsem bana özelden yazabilir misiniz ?Aktardan civanperçemi ve aslan pençesi bitkilerini alıp çay gibi demleyip içtim bugün birinden 2 bardaksa ertesi gün diğerinden 2 bardak sonra karpuz çekirdeği ve menengiç ebe nine karı koca beraber yiyin demişti öyle yaptık, bu bi kısmı diğerlerini burdan yazmam hoş olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için bugünü bekledim haftalardır.
Çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim
SiZe kısaca hikayemden bahsedeyim;2012 de evlendim ilk olarak kötü bir evliliğim vardı ama deli gibi çocukta istiyordum anne olmak bu hayatta ki en büyük hayalimdi.Sonra doktora gitmeler başladı önce kist var denildi 5 cm boyunda dermoid kist alınması gerekiyormuş,sonra rahim filmin de sol tüp tıkalı çıktı laporoskopi ile kist alındı tüpüm açıldı.Sonra herşey yoluna girdi derken pko teşhisi konuldu başarısız yumurtlama takipleri vs vs denemediğim yol kalmadı desem yeridir.Bebek saplantısı yüzünden kötü giden evliliğimi bile unutmuştum ve nihayetinde boşandık...
3,5 sene sonra yeniden evlendim şuna 3 aylık evliyim ve istememizin 2. Ayında hamile kalabildim..
Çok iyi bir doktora muayene oldum bu süreçte bana uğraşmak istemiyorsan tüp bebek yaptır diyip kapattı konuyu..
Daha sonra pek inanmamama rağmen önerilen bir ebeye gittim çok yaşlı bir kadın ne dediyse harfiyen yaptım,yedim içtim ve nihayetinde hamileyim demem o ki alternatif tıpa yönelmek çok mantıklı
Bu ay hamile kalmasaydım aklımda bi kaç şey daha vardı ama şükür nasip oldu
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur tek endişem bu şuanda
Darısı tüm isteyenlere
Banada yazarmısın cok merak ettımAktardan civanperçemi ve aslan pençesi bitkilerini alıp çay gibi demleyip içtim bugün birinden 2 bardaksa ertesi gün diğerinden 2 bardak sonra karpuz çekirdeği ve menengiç ebe nine karı koca beraber yiyin demişti öyle yaptık, bu bi kısmı diğerlerini burdan yazmam hoş olmayabilir.
Bende istiyorum özelden diğer kısmı:)Aktardan civanperçemi ve aslan pençesi bitkilerini alıp çay gibi demleyip içtim bugün birinden 2 bardaksa ertesi gün diğerinden 2 bardak sonra karpuz çekirdeği ve menengiç ebe nine karı koca beraber yiyin demişti öyle yaptık, bu bi kısmı diğerlerini burdan yazmam hoş olmayabilir.
ebenin ne önerdiğini merak ettim bende 1 kimyasal 1 kürtaj yaşadım sonra biri bana göbeğin kaymış çektirsene dedi. ebeye göründüm o da aynısını rahminde dönmüş dedi ondan düşmüş bebekler dedi . size neler söylediMerhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için bugünü bekledim haftalardır.
Çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim
SiZe kısaca hikayemden bahsedeyim;2012 de evlendim ilk olarak kötü bir evliliğim vardı ama deli gibi çocukta istiyordum anne olmak bu hayatta ki en büyük hayalimdi.Sonra doktora gitmeler başladı önce kist var denildi 5 cm boyunda dermoid kist alınması gerekiyormuş,sonra rahim filmin de sol tüp tıkalı çıktı laporoskopi ile kist alındı tüpüm açıldı.Sonra herşey yoluna girdi derken pko teşhisi konuldu başarısız yumurtlama takipleri vs vs denemediğim yol kalmadı desem yeridir.Bebek saplantısı yüzünden kötü giden evliliğimi bile unutmuştum ve nihayetinde boşandık...
3,5 sene sonra yeniden evlendim şuna 3 aylık evliyim ve istememizin 2. Ayında hamile kalabildim..
Çok iyi bir doktora muayene oldum bu süreçte bana uğraşmak istemiyorsan tüp bebek yaptır diyip kapattı konuyu..
Daha sonra pek inanmamama rağmen önerilen bir ebeye gittim çok yaşlı bir kadın ne dediyse harfiyen yaptım,yedim içtim ve nihayetinde hamileyim demem o ki alternatif tıpa yönelmek çok mantıklı
Bu ay hamile kalmasaydım aklımda bi kaç şey daha vardı ama şükür nasip oldu
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur tek endişem bu şuanda
Darısı tüm isteyenlere
Benim ilk hamileliğim bana ciddi sıkıntın yok rahmin iltihaplanmış sperm yukarı bile gitmiyor geri akıyor dedi şok oldum kendince tedavilerini uyguladı Allah razı olsun ondanebenin ne önerdiğini merak ettim bende 1 kimyasal 1 kürtaj yaşadım sonra biri bana göbeğin kaymış çektirsene dedi. ebeye göründüm o da aynısını rahminde dönmüş dedi ondan düşmüş bebekler dedi . size neler söyledi
evet o iltihabı bana da dedi sıcak suya otur çok üşütmüşsün demişti . başka önerileri varmıydıBenim ilk hamileliğim bana ciddi sıkıntın yok rahmin iltihaplanmış sperm yukarı bile gitmiyor geri akıyor dedi şok oldum kendince tedavilerini uyguladı Allah razı olsun ondan
Düşük içinde bir bildiği vardır muhakkak Türkiye’nin her tarafından gidiliyor yanına
Sıcak suyla yıkan demişti pek hatırlamıyorum başka ne dediğinievet o iltihabı bana da dedi sıcak suya otur çok üşütmüşsün demişti . başka önerileri varmıydı
Gaziantep teCanım nerde bu kadın acaba
Bende merak ettim yazar mısınz bana daAktardan civanperçemi ve aslan pençesi bitkilerini alıp çay gibi demleyip içtim bugün birinden 2 bardaksa ertesi gün diğerinden 2 bardak sonra karpuz çekirdeği ve menengiç ebe nine karı koca beraber yiyin demişti öyle yaptık, bu bi kısmı diğerlerini burdan yazmam hoş olmayabilir.
Tatlım şu özel durumu bende merak ettim yapılmasını yazamadığın özelden yazar mısın bize de bi umut olur belkiSıcak suyla yıkan demişti pek hatırlamıyorum başka ne dediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?