Insallah.En cok da gururuma dokunan bosuna okumus olmam kimsenin universiteye bakmiyo olmasi ve kimsenin sertifikaya bakmiyo olmasiYıllık izin öncelikle anayasal sonra iş kanununca hakkınızdır. Vakti geldiğinde yıllık izninizi kullanamazsanız, bulunduğunuz yerdeki bir avukat yardımı ile haklarınız konusunda daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Bölümünüz nedir ? Şu an kendi sektöründe çalışamama malesef birçok kişinin ortak problemi.. Ama bu günler de geçer umudundayım ben..Insallah.En cok da gururuma dokunan bosuna okumus olmam kimsenin universiteye bakmiyo olmasi ve kimsenin sertifikaya bakmiyo olmasi
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederimNeydi neydi günün en karanlik olduğu an, aslında en aydinlik olduğu andı. Hayat sana hep müjdeler getirsin mutlu olacağın
Evet iyi bir iş hayal gibi maalesef ya. İnşallah bende bı şekilde oturtabilirim.Aza kanaat ederken zaten yitirdiklerim geliyo aklıma. Herşey öyle zor kiResmi çalışma saati haftada 45 saattir, mecburiyetten kabul ediliyor ama bu mecburiyeti suistimal eden patronların yatacak yeri yokinsanlar yorgun argın saatlerce çalıştığında verim aldıklarını mı düşünüyorlar acaba? Konudan bağımsız ama sinirlendim
Sabret canım, bu bir süreç eminim ileride her şey daha düzgün olacaktır. Boşanan bir arkadaşım vardı, o da çok travmalar, maddi sıkıntılar yaşadı ama şimdi o kadar rahat ki, çok şükür işini de oturttu hayatı da bambaşka renkli bir hal aldı. İlk dönemde olur böyle sarsıntılar, dua et inşallah atlatacaksıngüçlü ol ve kendinle gurur duy
Evet canım mecburen yaşamaya devam etmek zorundayim bı yerlerden başlayarakO hayata atılacaksın, kaçarın yok. Herkes atılıyor. İlk olmayacaksın.
Kimse buna bakmiyor inanın.Okumamisla aynı iş ve herkes asgari aliyor resmen.Vardir belki bir hayır.Ailem çok şükür bana destek oluyor.Calismasan ne yapicaksin evde olucaksin diyolar. Maasimada dokunmazlar hiç öyle olmadılar zaten.Belki bı gün birşeyleri başarırım diye direniyorumBölümünüz nedir ? Şu an kendi sektöründe çalışamama malesef birçok kişinin ortak problemi.. Ama bu günler de geçer umudundayım ben..
Boşuna okuduğunuzu düşünmeyin mürekkebe dokunmuş olmak hayatın her aşamasında kişiye artıdır. Ne zaman nasıl bir iş şansı çıkacağı belli olmaz. İlanlara bakmaya cv dağıtmaya devam edin çalışıyor olsanız bile bence. Rabbim gönlünüze göre versin
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?