- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
- 123
Sanirim surecin sonlarina dogru yaklastikca biseyleri daha fazla kabul etsemde yinede korkuyorum.Bosanma durumunda 1 bucuk ay anlasmali icin emin bi sekilde ilerliyorum.Bi anda is ariyordum.Istedigim hic bir olmadi bende yapmam.gerekenden cok farkli bi yerde hatta iki haftada bir gun izin veren bi yerde elime para gecsin tecrubem olsun diye calismaya basliycam yarin.Sukrediyorum tabi ki.Ama ben memnuniyetsizim sanirim diyorum.Bi yanim haline sukret para kazancaksin asgari ucrete diyor.Bi yanim cok daha iyi yerlerde olabilirdin bu sehirden baska ile de gidemiyosun cvinle sicaklarda baka baka gezdigine degdi mi diyor.Ne olcakti ki sanki ne bekliyodun diyor.Kim meslegini yapiyor ki diyor.Bu ilde kurumsallik yok ve ben dukkanda calisicam.Daha iyi bir is cikana kadar sadece bi surec diye telkin ediyorum surekli kendimi isi kucumsedigimden degil haftada bir gunluk izin ya da senelik izin bile olmadigindan.Universiteyi bosuna okudum ben.Alanim olan turizm sirketi bile yuzume bakmadan cv mi aldi.Bi yandan gercek yuzunu anladigim bosanacagim esim yaziyor ama cevap vermiyorum artik ona inanmiyorum hic biseyin duzelmeyecegine cogu kez emin oldum.Hak etmedigim muameleyi gordugum yerden uzaklastim. Ama bi yanim hep eksik hep korkuyo.Allaha siginiyorum Rizkimi veren Allahim elbet herseyi yoluna sokarda diyorum ama endiselerim yinede icimde birikiyor.
Sadece paylasmak ve icimi dokmek istedim.
Sadece paylasmak ve icimi dokmek istedim.