- 9 Ağustos 2019
- 91
- 51
- 35
-
- Konu Sahibi Eslemiracle
15 gün sonra bir sorun olursa soylersiniz dedi en son mesajda. Artık beklemekten başka çare yokMalesef istanbul dısında yasıyorumdoktora ulaşmak çok zor asistanıyla gorusuyorum w app uzerinden fotoğraf attım bekleyin sabırlı olun daha eni oturmadı vs cevaplarıyla geçiştiryor
Merhaba nasil oldunuz duzeldi mi asimetriAklınızdaki her şeyi ameliyat öncesi en ince ayrıntısına kadar belirtin dr unuza ben onlar ne de olsa plastik cerrah her şeyi estetik algısıyla zaten farkeder diye dusunmustum ama değilmiş
Gecmiş olsun isaallah istediginiz gibi olur. Ne kadar ödedinizmerhaba ben Ankara da Hacettepe de Tevfik Sözen'e yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Ameliyat olmadan önce araştırma yaptım tabiki ve Tevfik hocaya ulaşıp randevu alabildiğimde çok mutlu oldum. görüşmeye gittiğimde karşımda doktor değil arkadaşım vardı sanki çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Ameliyatı nasıl yapacağını gayet net bir şekilde anlattı ve tarih konusunda bilgi verdikten sonra operasyon günü geldiğinde karnımdan aldığı yağı yüzümde yağ eksikliği olan bölgelere transfer etti ve ben çok memnun kaldım. Hala biraz ödem var sol tarafımda özellikle ama doktorum zamanla geçeceğini söyledi. heyecanla yüzümün tam şekil almasını bekliyorum ama bu haliyle bile mutluyum
Merhaba, Altug bey de operasyonu oldunuz mu? Olduysaniz mennun kaldiniz mi?Ben de Altuğ çetinkaya randevu aldım. Bakalım ne olacak?