Alt üst göz kapağı dahil Yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım

Eslemiracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
91
51
35
Merhaba arkadaşlar sırf bu konu için Kk ye üye oldum bugun. 31 temmuzda yani 9 gün önce İst da unlu bir doktora göz altıma kaş ile göz arasındaki çukur kısma şakak alın ve dudaklar olmak üzere yağ enjeksiyonu yaptırdım. 2 yıl önce de aynı doktora üst göz kapağındaki çukurluk için aynı ameliyatı yaptırmıstım ozaman memnun kaldım. Yeniletmek istedim gelin görün ki şu an nasıl pişmanım anlatamam eski halimde kalsaydım keşke. Sağ gözümde daha fazla bir yağ erimesi olmuştu simetri yi düzeltmek için oldum ben bu ameliyatı şu an sağ gözümün derisi çekilmiş buruş buruş dalgalı çukurlu bişey oldu nasıl pişmanım anlatamam daha da dolması gerekirken dalgalı bir cukur benzeri bir görüntü var 2 göz eşit Değil

Canım git hemen doktoruna zaten eski doktorun değil mi ?? Söyle derdini belki oluşan problemi düzeltebilir

Malesef istanbul dısında yasıyorum:KK43: doktora ulaşmak çok zor asistanıyla gorusuyorum w app uzerinden fotoğraf attım bekleyin sabırlı olun daha eni oturmadı vs cevaplarıyla geçiştiryor

Malesef istanbul dısında yasıyorum:KK43: doktora ulaşmak çok zor asistanıyla gorusuyorum w app uzerinden fotoğraf attım bekleyin sabırlı olun daha eni oturmadı vs cevaplarıyla geçiştiryor
15 gün sonra bir sorun olursa soylersiniz dedi en son mesajda. Artık beklemekten başka çare yok

Aklınızdaki her şeyi ameliyat öncesi en ince ayrıntısına kadar belirtin dr unuza ben onlar ne de olsa plastik cerrah her şeyi estetik algısıyla zaten farkeder diye dusunmustum ama değilmiş

Merhaba hiç iyi değilim buradaki yorumları okuyup bile bile yaptırmak çok bütük eşşeklik oldu. Sakın ama sakın özellikle göz altına yağ enj ettirmeyin. Özellikle güldüğümde yüzüm aşağı çekilmiş hatlar bozulmuş şekilde. Eski ifadem YOK.

Doktorum düzgün bir cevap vermediği gibi tatilde olduğunu söyleyip azarladı beni. Sayın berker büyükgüral ın imzasını taşıyorum yüzümde .

merhaba ben Ankara da Hacettepe de Tevfik Sözen'e yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Ameliyat olmadan önce araştırma yaptım tabiki ve Tevfik hocaya ulaşıp randevu alabildiğimde çok mutlu oldum. görüşmeye gittiğimde karşımda doktor değil arkadaşım vardı sanki çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Ameliyatı nasıl yapacağını gayet net bir şekilde anlattı ve tarih konusunda bilgi verdikten sonra operasyon günü geldiğinde karnımdan aldığı yağı yüzümde yağ eksikliği olan bölgelere transfer etti ve ben çok memnun kaldım. Hala biraz ödem var sol tarafımda özellikle ama doktorum zamanla geçeceğini söyledi. heyecanla yüzümün tam şekil almasını bekliyorum ama bu haliyle bile mutluyum

merhaba ben Ankara da Hacettepe de Tevfik Sözen'e yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Ameliyat olmadan önce araştırma yaptım tabiki ve Tevfik hocaya ulaşıp randevu alabildiğimde çok mutlu oldum. görüşmeye gittiğimde karşımda doktor değil arkadaşım vardı sanki çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Ameliyatı nasıl yapacağını gayet net bir şekilde anlattı ve tarih konusunda bilgi verdikten sonra operasyon günü geldiğinde karnımdan aldığı yağı yüzümde yağ eksikliği olan bölgelere transfer etti ve ben çok memnun kaldım. Hala biraz ödem var sol tarafımda özellikle ama doktorum zamanla geçeceğini söyledi. heyecanla yüzümün tam şekil almasını bekliyorum ama bu haliyle bile mutluyum
Gecmiş olsun isaallah istediginiz gibi olur. Ne kadar ödediniz

X