• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın önerisi

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benimki dert değil sadece siz kk üyelerinin değerli önerilerini almak istiyorum :KK52:fazla bi miktar değil ama elimde bin tl lik çeyrek altınım var onu bozdurup bileklik vs tarzı ne alabilirim? Bilezik demeyin onu her ay yatırım amaçlı alıyoruz zaten. Bu da farklı bişey olsun istiyorum..yorumlarınızı bekliyorum..şimdiden herkese teşekkürler :))

Arkadaşlar benimki dert değil sadece siz kk üyelerinin değerli önerilerini almak istiyorum :KK52:fazla bi miktar değil ama elimde bin tl lik çeyrek altınım var onu bozdurup bileklik vs tarzı ne alabilirim? Bilezik demeyin onu her ay yatırım amaçlı alıyoruz zaten. Bu da farklı bişey olsun istiyorum..yorumlarınızı bekliyorum..şimdiden herkese teşekkürler :))

Bunu sanırım yatırım amaçlı değil de kullanmak için istiyorsunuz. Ama bizi sizin zevkinizi bilemeyiz ki? Kuyumcuya gidin ve gönlünüze ne güzel geliyorsa onu alın bence. Bizim söylediklerimiz belki size çok çirkin gelecek.

Back
X