Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altın Hesabı
- Konu Sahibi Amor-a
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende önce altın hesabı açnaya heveslendim, sonrası fiziki oldu şu an fiziki biriktiriyorum canlı canlı görmek haz veriyorBen de iş bankası kullanıyorum ama orada görünce hemen bozdurmak istiyorum, fiziki altın almak bana daha mantıklı geliyor, onun da saklaması dert işte.
Olsun da saklarım diyorum işte yok ya: )
Bende önce altın hesabı açnaya heveslendim, sonrası fiziki oldu şu an fiziki biriktiriyorum canlı canlı görmek haz veriyor
Kesinlikle haz veriyor, ben de inş. yavastan başlarım: )
Inşallah niyet et Yeterki YaparsınKesinlikle haz veriyor, ben de inş. yavastan başlarım: )
yılbasında başladım her ay 2 gr altın almaya. çalıştığı sürece her ay devam edeceğim.
önce para oldukça alıyordum şimdi maaş yatar yatmaz ilk önce 2 gr alıyorum.
kumbaradan birikenleri de 2-3 ayda bir ya döviz yada altın hesabına atıyorum. böyle biriktirdiğim usd ve euro yu babama borç verdim. sonrasında yine başladım biriktirmeye. yurtdışı tatili için biriktiriyorum.
elime extradan para geçince de çeyrek alıp düğün-bebek görme için kenara atıyorum.
yani harcamamak için her türlü yatırım yapıyorum.
bu arada her ay 400 tl civarı BES ödüyorum
önce para oldukça alıyordum şimdi maaş yatar yatmaz ilk önce 2 gr alıyorum.
kumbaradan birikenleri de 2-3 ayda bir ya döviz yada altın hesabına atıyorum. böyle biriktirdiğim usd ve euro yu babama borç verdim. sonrasında yine başladım biriktirmeye. yurtdışı tatili için biriktiriyorum.
elime extradan para geçince de çeyrek alıp düğün-bebek görme için kenara atıyorum.
yani harcamamak için her türlü yatırım yapıyorum.
bu arada her ay 400 tl civarı BES ödüyorum