• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Hesabı

Amor-a

Nirvana
Kayıtlı Üye
Altın hesabi olan arkadaslar hangi bankayi kullaniyorsunuz? Makasi en az ekstra ucret vs olmayan banka olsun. Nette sitede arastirdim eskiye ait bilgiler var ama guncel hangisi iyi ?

ziraat bankası kullanıyorum,devlet bankası diye
makasını filan bilmem anlamam açıkçası

Bende ziraat kullanıyorum.. devlet bankası olması etkiledi beni.. makas vakıf banka göre daha az.. tabi makas farkı daha az olan bankalar da var sanırım.. çoğunluk iş bankası kullanıyor sitede

Is bankasi uygunsa bana uyar maas bankam o. Iste son durumlara gore takip edenler memnun mu kuveyt turk isbank ziraat filan

Ben de iş bankası kullanıyorum ama orada görünce hemen bozdurmak istiyorum, fiziki altın almak bana daha mantıklı geliyor, onun da saklaması dert işte.
Olsun da saklarım diyorum işte yok ya: )

Ben de iş bankası kullanıyorum ama orada görünce hemen bozdurmak istiyorum, fiziki altın almak bana daha mantıklı geliyor, onun da saklaması dert işte.
Olsun da saklarım diyorum işte yok ya: )
Bende önce altın hesabı açnaya heveslendim, sonrası fiziki oldu şu an fiziki biriktiriyorum canlı canlı görmek haz veriyor

Arkadaslar maas bankam olsn is bankasindan altin hesabi actim. Her ay insallah biseyler yatiracayim. Bu ay birikimimi aktardim ve arti 2 gramda aldim. Maas bekliyorum onda da atacagim.

yılbasında başladım her ay 2 gr altın almaya. çalıştığı sürece her ay devam edeceğim.
önce para oldukça alıyordum şimdi maaş yatar yatmaz ilk önce 2 gr alıyorum.
kumbaradan birikenleri de 2-3 ayda bir ya döviz yada altın hesabına atıyorum. böyle biriktirdiğim usd ve euro yu babama borç verdim. sonrasında yine başladım biriktirmeye. yurtdışı tatili için biriktiriyorum.
elime extradan para geçince de çeyrek alıp düğün-bebek görme için kenara atıyorum.
yani harcamamak için her türlü yatırım yapıyorum.

bu arada her ay 400 tl civarı BES ödüyorum

Ben de öyle her ay 2 ya da 3 gram alıp atacağım kenara. Hemen yarın maaşı alır almaz atabilirsem inşallah gerisi gelir. Bu ay borçta fazlaydı biraz.

Back
X