• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın hesabı

RYSA

Hakkımızda hayırlısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evliyim ve 1 yaşında bir kızım var sadece eşim çalışıyor tek maaşla geçinmemiz baya zor oluyor açıkcası ama düşünmemiz gereken bir çocuğumuz var onun geleceği için ne yapsak diye düşünürken vadesiz altın hesabı açalım dedik hem harama girmeyelim hem bankada biriksin para bir de belki yükselirse biraz da ordan gelsin para napalım damlaya damlaya göl olur diye düşündük gerçi bu işlerden de pek anlamayız ama dolar ve euro almaktansa altın daha risksiz geldi bize ama doğrusu aylık para ayırmak o kadar zor ki kira faturalar çocuğun ihtiyaçları eşimin işe gitme yol parası ve saire uzayıp giden giderler . evliliğimizin ilk senesi çok rahat geçti elimizde nakit para vardı takılar vardı zamanla hepsi suyunu çekti her ay giyim kuşama para harcardık çocuk doğduktan sonra ise kafamıza dank etti keşke azıcık birikim yapsaydık diye şimdiyse son 1 senede belki 2 ve ya 3 defa kıyafet almışımdır o da en ucuzundan zar zor boğazımızdan kesip 3000tl civarı biriktirdim ve onu da dediğim gibi altına koyduk bakalım hayırlısı dua edelim de altın yükselsin inşallah. aranızda benim durumumda olanlar ve ya altın hesabı hakkında çok bilgisi olanlar var mı dertleşelim hepimiz bir birimize yardımcı olalım akıl akıldan üstündür elimizden gelen bir şey yoksa dua edelim en azından

1 GR ALTIN :113,31 TL http://www.grams.com.tr...RAM--ALTIN_u_r_n_14.htm
1 GR ALTIN :114,91 TL http://www.e-haremaltin...-gram-altin-kartli.html
1 GR ALTIN :118,24 TL http://www.maygold.com....am-hesaba-transfer-3817
1 GR ALTIN :113,89 TL http://www.bandagold.co...m-Kulce-Altin,PR-8.html
1 GR ALTIN :118,60 TL http://urun.n11.com/kul...n-iar-24-ayar-P66456968

Bence asıl olan arkadaşlar bu firmaların arasında kim uygun satış yapıyor ve kim daha hızlı gönderim yapıyor buna bakmak gerek bence ....

Merhaba. Benim bir evladım yok ancak ben de bu dünyaya bir çocuk getireceksen, o çocuğun geleceğini düşünmek zorunda olduğuna inananlardanım. bence iyi biriktirmişsiniz. Ancak benim aklımı kurcalayan şöyle sorular var, mesela kuveyttürk altın bankası diye biliyoruz ama ceyrek altını bızden 149 tlye alıp 200 tlye satıyor, yani ben hesap acarsam bu sıkıntıyı düşünüyorum. acıkcası daha gidip konuşmadım ancak konuşacağım bu arada ben de altın biriktirmeye başladım.

Bencede gayet iyi bir birikim. Bende çalışmıyorum.biriktirip biriktirip harcadım. Ama buraları okuya okuya pişman oldum. Sonuçta yarın ne olur belli olmaz. Şimdi he ay en azından 200-250 lira kenara koymak istiyorum.
Kuveyttürkte hesabım var. Ocak birikimini attım bakalım,hayırlısı..10 gr altın parası olduğunda altına çevirip altına altın hesabına çeviririm dedim
Yalnız böyle elle tutulur bişey olmadığı zaman hiç heyecan duymuyorum ben. Bankaya yatırmak yerine çeyrekmi yapsam acaba

Merhaba. Benim bir evladım yok ancak ben de bu dünyaya bir çocuk getireceksen, o çocuğun geleceğini düşünmek zorunda olduğuna inananlardanım. bence iyi biriktirmişsiniz. Ancak benim aklımı kurcalayan şöyle sorular var, mesela kuveyttürk altın bankası diye biliyoruz ama ceyrek altını bızden 149 tlye alıp 200 tlye satıyor, yani ben hesap acarsam bu sıkıntıyı düşünüyorum. acıkcası daha gidip konuşmadım ancak konuşacağım bu arada ben de altın biriktirmeye başladım.
biz gram altın bazında yaptık çeyrek yapmadık canım şu an da altın yüksek biraz satsak en az 150tl karımız var ama acaba daha da yükselir mi diye beklemedeyiz şimdilik :) biz garanti bankasında açtık hesabı alış satış arasında sanırım en fazla 1tl oluyo fark

Bencede gayet iyi bir birikim. Bende çalışmıyorum.biriktirip biriktirip harcadım. Ama buraları okuya okuya pişman oldum. Sonuçta yarın ne olur belli olmaz. Şimdi he ay en azından 200-250 lira kenara koymak istiyorum.
Kuveyttürkte hesabım var. Ocak birikimini attım bakalım,hayırlısı..10 gr altın parası olduğunda altına çevirip altına altın hesabına çeviririm dedim
Yalnız böyle elle tutulur bişey olmadığı zaman hiç heyecan duymuyorum ben. Bankaya yatırmak yerine çeyrekmi yapsam acaba
olsun zararın neresinden dönsek kardır genciz daha zamanla olur bizim de birikimimiz bundan 3 sene sonra bile düşünsene bu birikimle gitsek o 3 senede maaşlara gelen zammı da katarsak içine ne kadar çoğalır ve çocuğumuz 18 yaşına geldiğinde 50-60 bin belki de daha fazla parası olur yavrularımızın

Kızlar altın hesabindada hesap isletim ucreti oluyormu yani bi para kesiliyormu. Ben oğrenciyim henuz 1 ceyregim var altin olarak birikim yapmak istiyorum. Ama kararsiz kaldim ceyrekmi alsam yoksa hesap açıp gram altinami yönelsem

Kızlar altın hesabindada hesap isletim ucreti oluyormu yani bi para kesiliyormu. Ben oğrenciyim henuz 1 ceyregim var altin olarak birikim yapmak istiyorum. Ama kararsiz kaldim ceyrekmi alsam yoksa hesap açıp gram altinami yönelsem

benim halkbankasında hesabım vardı,bir kısmını dolara çevirmiştim..direk kestiler..
şimdi kuveyttürke geçtim..ister altın ister dolar,kafama göre takılıyorum..hiç ücret vermedim

bence gram altın hesabı yaptır çeyreğin alım satımında fark çok oluyormuş diye duydum biz de garantide açtırdık gram altın hesabı üstelik altını bozdurup da götürmene gerek yok altının kendisini götürüyorsun çeyrek yüzük bilezik ve saire kendileri o anki altın fiyatına göre bozup öyle kaç gramsa yatırıyorlar hesabına üstelik evde birikilen çeyreklerin zamanı geçmesi falan oluyo ama bankada hiç öyle sorun da olmuyo işçilik ücreti falan da alınmıyo yani sarraftan alıp ve ya bozdurmaktan daha iyidir banka

Back
X