Evet al - sat arasında ki zararın azalır ve hırsız girme olasılığına karşı da iyi olur. Bank Asyadan açabilirsin. Ama kuveyt türk'ün vadeli altın hesabı da var. Vadeli mi yatıracaksın, normal cari mi?
teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile5vadelı hesap faız oluyormuş...
carı hesap bırıktırme hesabı(tasaaruf hesabı) oluyormuş..
altın hesabı vadeli ve vadesiz olarak garantide'de var.ben de bölebi hesap açmayı düşünüorum
garanti diğererine göre daha çok bulunabilen bi banka ve daha çok hizmeti var
ayrıca garanti altn hesabında hesap işletim ücretide alınmıyormuş.Bu hesap işletim üceti olayına sinir oluyorum da o nedenle benim için önemli yerimseniben
canım wallahi iyi edersin hırsızlar malum
devirde kötü insanlar ne yapacaklarını şaşırdı evde para yada ziynet eşyası bulundurmamak lazım a.s.
canım bende dün açım sonunda kuveyttürkten altın hesabı. yoksa karşılaştıkmı seninle kuveyttürkte :)
sana dediklerinin aynısını bana da anlattılar ben vadesini 3 aylık yaptım ama bakarsız acil bir duruma lazım olur çekerdim diye. bu arada müşteri temsilcisi bana dedi ki 3 aydan önce para yatırım yapamazsınız dedi. ayrı bir hesap olarak açılır vadesi dolunca altın hesabına aktarım yapabilirsiniz dedi. pek kafam karıştı yoksa yanlış mı anladım anlamadım :uhm::uhm:
Yok canım hesap işletim ücreti, bankaların açılan hesaplardan yılda bir kestiği ücrettir. Bir bankacılık hizmet geliridir. Bankanın diğer ürünlerinden kullanıyorsanız, (otomatik ödeme talimatı gibi) veya bankada yüklü paranız varsa iadesini isteyebilirsiniz. Bank asyada açtırdığınız ne hesabı olursa olsun hesap işletim ücreti alınmaz. Ayrıca kredi kartlarında da üyelik bedeli yoktur.bank asya hesap işletme ücreti alıyor mu, bilen war mı?
bu hesap işletme ücreti tam olarak ne? altın alıp sattıkça para mı kesiliyor.
iş bankası hesap işletim ücreti alıyor mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?