Bende oda yok:)Annanemden yadigâr broştan başka altınım yok ne mutlu bana
MerhabaBen yeni evliyim. Şuan düğün borçlarımızı ödüyoruz 18 ay kadar ödememiz var. Düğünde takılan bilezik vs duruyor onu ev peşinatı olsun diye tutuyoruz. Borcumuz olduğu için 2 yıl kadar ev alamayız. Hal böyle iken altınları bozdurmak mantıksız olur değil mi? Bu kadar da yükselmişken bozdursak mı diyor bir yanım. Ama sıkışır da içinden alıp geri koyamazsak diye de korkuyorum. Ne yapmalı acep?
Bende oda yok:)
Çok teşekkür ederim :) Ben de sizin gibi düşünüyorum harcanır gider gibi geliyor. Altın da çok yükseldi ilerde zarar eder miyiz diye de düşünüyordum ama bozdurmadan tutmak ağır basıyordu. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim beklemek, gerektiğinde bozdurmak en mantıklısı sanırım.Merhaba
Öncelikle mutluluklar diliyorum
2 yıl sonra ev alacaksanız şimdi bozdurmayınAltın olunca harcamazsınız ama para olarak kalırsa harcarsınız....
Benimde 2 ceyregim var birini sana veririm ablamBende oda yok:)
Diğer çeyreği bana takabilirsinBenimde 2 ceyregim var birini sana veririm ablam
Hakkınızda hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim :) Ben de sizin gibi düşünüyorum harcanır gider gibi geliyor. Altın da çok yükseldi ilerde zarar eder miyiz diye de düşünüyordum ama bozdurmadan tutmak ağır basıyordu. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim beklemek, gerektiğinde bozdurmak en mantıklısı sanırım.
Niye evleniyon muDiğer çeyreği bana takabilirsin
Evlensem çeyrek mi takacaksınNiye evleniyon mu
Ooo nevos masrafli çıktın haaEvlensem çeyrek mi takacaksınO zaman bilezik isterim
20 gr az olur ama neyseOoo nevos masrafli çıktın haatamam sen evlen 20 gram burma takicam ne de olsa oyle bi ihtimal yok
Yuhhh gözün doysun20 gr az olur ama neyseTamam anlaştık
Sanki 40 gr taksan ne olurYuhhh gözün doysun
Tabii canimmmmm zaten maldivlerde yatim,dubaide katim var 40 gramcik ne ki ay bende ne pintiyimSanki 40 gr taksan ne olur
Zengin olduğunu biliyorumTabii canimmmmm zaten maldivlerde yatim,dubaide katim var 40 gramcik ne ki ay bende ne pintiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?