Alt komsumun gurultusunden dolayi cok cektik acaba bende takinti mi olustu? Cok konusmaya ve dertlesmye ihtiyacim var

venedik0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
14
4
1
34
Kizlar 3 sene once simdi oturdugumuz eve tasindik.Alt komsum dul yasli bir kadin ama cocuklari torunları hergun onda.Cocuklar ortaokul cocugu evde surekli koşuyorlar bagiriyorlar.Cocuklar olmasa kadin kapinin koluna basip kapatmayi bilmiyor kapiyi vurarak kapatiyor vs vs.bi suru ornek verebilirim.Uyardik anlamadim bizde aynisini yaptik anlamadi .Dun en sonra karakolluk olduk.Karakolda polisler savcıya gider ama takipsizlik verilir bisi cikmaz diyince karsilikli sikayetten vazgeçildi.Ama sonra esrarkes akrabaları varmis esimi dovdureceklermis fln diye haber yaydılar.Allahim delirmek uzereyim.Ramazan diye çıkamıyoruz kucuk bi ilcede yaşıyoruz yazin kiralik ev oluyor.Takinti mi olusmaya basladi bende anlamadim.

Ya hiç bi halt yiyemezler muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz. Haber yayıyorlar ki korkun diye. Korktuğunuzu belli etmeyin üstünüze gelirler muhattap olmamaya çalışın. He baktınız ki öyle bi durum var hemen polisi arayın

Anlamıyorum gerçekten insanların evinde çocukta olabilir misafirde olabilir apartman hayatından bu kadar şikayetçiyseniz müstakil eve taşının en ufak bir şeyden rahatsız olan komşu en çekilmezi gerçekten. Ne den bu kadar takıyorsunuz ki kafaya karakolluk olacak kadar. Sonra niye başımıza bela aldık diyorsunuz böyle. Apattman hayatı bu şekilde yapcak bişey yok. Çok büyük bir sorun olmadığı sürece olayı karakola kadar taşımak saçma ki ortada büyük bir olay yok.

Duyar duymaz polise gittik polis biz bisi yapamayiz olay olmadan dedi.Ya kaymakamliga gidin koruma talep edin ama olay olmadigi 3.kisilerden duydugunuz icin vermezler dediler.Simdi ne onerirsiniz onlar gurultu yapınca bende karsilik gurultu yapayim mi ?

Yok canım duymamazlıktan gelin siz. İt ile it olunmaz boşver. Ama madem kiradasınız taşınmaya bakın böyle huzur kalmaz

Ya simdi dışarıdan oyle gözüküyor da duvarlar kağıt gibi surekli gurultu olsa sizde rahatsiz hissetmez misiniz?Ayrica karakolluk olacak sebep biz değildik.Onlar bizi zabıtaya şikayet etmisler gurltu geliyor diye.Biz konusmak isteyince ustumuze yürüdüler oyuzden karakolluk olduk. Emin olun evimde tuvalete girdiginizdeki ses oksurukler bile duyuluyor

Yok canım duymamazlıktan gelin siz. İt ile it olunmaz boşver. Ama madem kiradasınız taşınmaya bakın böyle huzur kalmaz
Bizde tasinacagiz da suan ramazan hemde ben burasi kucuk bi ilçe yazin tayinler fln olmayınca kolay kolay kiralik ev açılmıyor. 1 2 ay daha sabretmemiz lazim

Herkesin evinde bu şekilde emin olun benim evimde böyle üst kattakinin terlik sesi dahi geliyor ben çalışmıyorum hergün üst kattakinin sabah 7de yarım saat alarmı çalıyor ama bir günden bir güne uyarmadım bile apartman hayatı sonuçta. Sizde onlara tepki olarak ses yapmışsınız o yüzden şikayet etmişler demek ki. Siz hala akıllanmayıp yukarıda yazmışsınız onlara karşılık yukardan gürültü yapayımmı diyorsunuz başınıza iş almak istiyorsunuz. Yapma yani normal yaşamına devam et neden zıtlaşıyorsun ki? Başka ev bulup taşının çok rahatsızsanız.

Taşınacağız da dedigim gibi ilçede yaşıyoruz ev bulmak için yaz dönemini bekliyoruz. Ben anlamalarini apt hayatinin kurallarına gore biraz hareket etmelerini istiyorum.Mesela kapi koluna basip ceklir kapi ve oyle kapatilir di mi ama bunlar kapiyi carparak kapatiyolar.Ya gece tuvalete kalkiyolar ev gumluyo uykudan korkarak kalkıyoruz.Biz calisan insanlariz acikcasi bunu da yasamak bizi geriyor

Allah komsunun hayirlisini versin.Sizi anliyorum.Bundan önce oturdugumuz evdeki yan komsumuzdan biz de cook sikayetciydik.3 yil kadar oturduk o sekilde.Biz de aile olarak sese cok duyarliyiz ama gündüz ya da gece belli bi saate kadar yapilan sesler bi derece yine.Bizimkiler gece 12 den hatta 2 den sonra yaparlardi özellikle.2 kucuk cocuklari vardi.Adam gece calisiyordu işi geregi, bazen sabaha karsi bile geldigi olurdu.Kadin cocuklari babalari gelene kadar uyutmazdi.Hatta dogum günlerini bile gece 2 de yaparlardi Sonra öglenlere kadar uyurlardi ailecek.Neler cektik neler.Empati ,görgü sıfırdı.En sonunda ev sahibi artisi cok yapinca tasinmak zorunda kaldilar da öyle kurtulduk.Bazen bakiyorum ilanlarda milyon fiyatlara daireler satiliyor.Düşünsenize ,o kadar paraya ev almissiniz ilerde ve böyle duyarsiz komsular gelmis yaniniza ya da altiniza,üstünüze .Huzur olmadiktan sonra insan sevinemez bile yaa..

Ahh beni anlamaniz nasil guzel birsey inanin cok mutlu oldum.Bizde cocuk da yok evdeki her gurultu inanin normalden 5 kat fazla geliyor.Guzellikl3 derdimizi anlattık iftira attılar, zabıtaya sikayet ettiler basimizi alamıyoruz. Nasil seyredilir bana yol gösterin nolur siz nasil sabrettiniz bana anlatin inanin destege cok ıhtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…