Alt Komşumu Kıskanıyorum :D

Yazın bahçede oturan komşulara bakan ben
Eki Görüntüle 3214561
Mesela ben oğlumun sınıfındaki kadınlarla kaynaşmadim, çoğu bana itici geliyor, sınıfta kavgalar oluyor, çok haylaz bizim sınıf, ama hep haklılar, çocukları düşman gibi görenler var, bu bakış açıları beni irrite ediyor, olgun değiller ( istisnalar hariç)

Allah iyiliğinizi versin

Bir kez daha teklif edip sonra eleyeceğim

Oğlumu eve hapsediyorum gibi hissediyorum üzülüyorum
Biliyorum o yaşta oyle hissediliyor ama diil aslında, 2 yaşındayken onun gerçekten arkadaşa ihtiyacı yok
2 yaşındaki velet max 10 dakika oynar yasitiyla , sonu da kavgayla biter genelde
Biz anneler aceleci davranıyoruz ama onun şu anda tek başına oynaması kişisel gelişimi için çok daha önemli, seninle oynaması, babasıyla oynaması çok daha faydalı
3 den sonra yavaş yavaş başlar yasitiyla oynamaya ama 4 ideal yaş sosyalleşmek için
Hiç uzme kendini , yazın zaten parka indirdiginde yeterince sosyallesecek

bahçeye çayı keki yapin indirin çağırın onlarıda kaynaşın.sürekli gitmek isteyen görünmeyin .siz davet edin alıştırın sevdirin kendinizi derim .

"Birgün yakındaki bir pastane/cafeye gidelim, çay, kahve yaparız, çocukların da hoşuna gider, değişiklik olur onlara" diyebilirsiniz. Ama öncesinde cafe/pastaneyi gözünüze kestirin, sonra yer arayıp ambiyansi zedelemeyin

Bende böyleyim ya.

Çapraz komşumla benimkiler yaşıt sayılır, eşlerimiz aynı anda gelirse eğer kapıdan selamlaşmaktan öteye gidemedi ilişkimiz. Halbuki bebeğini alıp gelse bence güzel vakit geçirirdik.

Parktaki annelerde hep beraber, İnstagramda takipleşiyoruz, her gün toplanıyorlar. Hiç davet eden yok, anca story likelıyorum. Sosyal hayatımda başarısızım sanırım

benim de seninle tanışasım var yıllardır ama muhtemelen aynı şehirde değiliz

"Bende kahve yaparım bize" deyip yanında çocukların seveceği bir ev kurabiyesi/kek. Oldu bu iş sanki, kızı aldık

.ya çok üzücü
Ben de böyleyim işte

Ayyyy seninle arkadaş olasım geldi yaaa çok tatlı geldi bana yazı

Yaa çok tatlısın yengeç
Bunu da not ettim

İlk arkadaşımı edinince buraya yazacağım

Bence tekrar çağırmalısın. Gerçekten işi olabilir. Aynı şeyleri ben de yeni tanıştığım bir arkadaşla yaşadım. İlk zamanlarda soğuk davranıyor sanmıştım. Meğerse zihin okuma yapıyormuşum. Neyse sonra tam da komşu gibi komşuluk kurduk. Bir kaç kez çağırmanın zararı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…