Alt Komşumu Kıskanıyorum :D

Siz ben misiniz?
Ben de böyleyim. Kitaplarım, dizilerim, kahvem yetiyor kimseyi aramam.
Yeni arkadaşlıklar kurmaya mecalim yok kimseyle o kadar ilerletemiyorum muhabbeti zaten.
Eşimin en yakın arkadaşı evlendi geçen sene çok tatlı biriyle acayip seviyorum kadını öyle saf bir enerjisi var ki kaç kere de dedi canın sıkılınca atla gel bana akşam beyler işten dönene kadar otururuz gezeriz sonra beylerle akşam yemeği yeriz falan diye çok da istedim ama valla mecalim yok. Evimde çiçeklerimle kitaplarımla olmak daha çok hoşuma gidiyor.
Onun dışında kaç senelik arkadaşlarım da var sürekli çağırırlar hep bahanem olur gitmek bile istemem.
34 yaşındayım bu tek başınalığı kendimle olmayı o kadar seviyorum ki çocuk bile istemedim bu zamana kadar. Sonra yaş geçiyor olsun bari dedik yine vazgeçtik falan derken bir baktım hamile kalmışım tam yine vazgeçince.
Şimdi aklımda deli sorular…
çocuk olunca muhtemelen ben de kedi gibi camda bekleyip çocuklu komşu kovalayacağım ki çocuğum iki insan görsün
Benim gibi biri için çocuk yapmak pek de akıllıca bir karar değilmiş gibime geliyor.
Neyse… şimdi gidip yatmadan önce uzun uzun tavanı izleyip hayatı ve neden çocuk yapma kararı aldığımı iyice bir sorgulayayım

hiç karşılaşmıyor musunuz kapıda vs
O da iyiymiş
KVKK sağlam korkutmuş

Ben çocuğu çok isteyerek yaptım ama kalan kısmı aynı
Hep anne olmak istedim yani ama çocuk evde saksı gibi büyümüyor
Az insan çok huzur dedim hep

Yani iki çocuk anası olarak soyliyim bu işin en kolay yolu WhatsApp grubu kurmak , bende komşu konusunda asosyal bir insanim , sevmem komşuluk ilişkisini ama siteye tasindiktan bir ay sonra kendimi aynı yaş çocuğu olan annelerin olduğu WhatsApp grubunda buldum , bizim sitede böyle tonlarca grup var , herkes çocuğu yaşıt olanı ekliyor kendi grubuna böylece parka aynı saatte iniliyor, doğum günlerine davet ediliyor , seninki henüz küçük ama bizde eve gelip gitme durumu da var , kur bi WhatsApp grubu adını da çocuklarla ilgili birsey yap , sitedeki tüm 2 yaş bebesi olan anneleri ekle , grup üzerinden ilerlemek çok kolay , annelerle arkadaş olmaya çalışma cocuk üzerinden yürü mevzuya

Yok böyle sözler kullanmayın, bırakın doğal gelişsin, açıklama yapmayın, zorlama durmasın.

Kız bende çekmeköydeyim bu yaz izne çıkıcam ücretsiz. Bize gel benimki yazın bir buçuk gibi olacak yaş olarak

onlar bahçede otururken alın çocuğu inin yanlarına

Ya çok mantıklıymış
Ben ilçe anne grubuna üyeyim.
Ama toplanma saati uyku saatine denk geldi, gidemedik.

Sitede benzer bir oluşuma katılayım dedim.
Herkesin bebeği 2 yaş.
Uyku saatleri yine tutmadı. 1 kez biriyle bukuştum arkadaş oldum taşındı sonra

28 aylık bir kız anası olarak aynı dertten muzdaribim. Kendim yalnızlığı severim ama çocuk büyüdükçe sosyalleşme ihtiyacı oluyormuş gerçekten

Grup kur , ya bide 2 yaş gerçekten çok minikler sosyalleşmek için, seni de anlıyorum ama ortak saat belirlemek zordur o yaşta, 4 den sonra çok daha rahat olacak sosyalleşme isleri

Bir de bakmışız komşularım sürekli buluşmak,çaya kahveye gelmek istiyorlar onlara nasıl hayır diyebilirim diye bir konu açmışsınız.
O ısrarlı teklifinize ısrarla dönüş yapmayan komşuyu eleyin,ondan olmaz. Kendinize başka avlar pardon arkadaşlar bulun.kdjdj
Konu çok tatlı. Ben başlığı görünce çok korkmuştum.skdkdk Ay dedim komşunun yatak odasından gelen sesleri mi kıskanıyo.dkdkd Onlar sürekli sevişiyo ama biz ayda yılda bir anca falan gibi bir şey beklemiştim,affedin.
Siz yine de kendinizden fazla ödün vermeden arkadaş edinmeye çalışın. Zaten çok tatlısınız. kendi kafa yapınıza uygun arkadaş bulursunuz bence.

Utanıyor muyum çekiniyor muyum anlamadımç.
O zaman daha bol sohbet.
Sohbet iyiyse bir süre sonra telefon isteme
Sonra davet etme diye gideyim
Benim oğlum mağazada, sitede, orda burda çocuklarla tanışıp "anneler hadi birbirinizin numarasını alın, biz arkadaş olduk birbirimizle görüşeceğiz" diyor, biz anneler de daha ilk karşılaşmada mecbur gülümseyerek alıyoruz telefonlarımızı. Sonrasında oğlumdan çıt çıkmıyor, unutuyor, yaşı gereği hayatına dalıyor (10 yaş) bu yolla bile arkadaş bulma imkanım var Ben de bu konularda çok iyi değilim, genelde karşıdan bir adım beklerim, sonrasında adımlarım sıklaşır, sonrasında da ortamların aranan hatunu olabiliyorum bende de komşuluk hiç yokken pandemide 17 günlük kapanma olunca sitede 15-20 civarı kadınla kaynastik bir anda, tabii sık görüştüğüm kişi sayisi 3'e düştü doğal olarak. Ama dediğim gibi bende eğer havam yerinde ise bazen rol yapıyorum, sonrasında akış kendiliğinden gidiyor zaten

Ben de herkesle arkadaşım. Tiyatro oyunu izlerken molada tanışıp sonradan buluştuğum, otobüste tanışıp Instagram'dan eklestigim insanlar var. Bugün bile KK'dan dünya tatlisu bir kadınla buluştum
O yüzden öneri vereyim. Bu işler spontane olur ama mesela şöyle sohbet ilerletebilirsin. Yaşıtı çocuk olan kadınla tanıştın, bu kısımda sorun yokmuş. Oyun grubuna gönderip gondermedigini sor, bu konuda fikrini dinle, sizin ilçede olan ama götürmedigin bir oyun grubundan bahset,hakkında konuşun. Yüzde seksen 'aaa ben de gotureyim' moduna girer zaten, 'ben takip ediyorum zaten, bir sonraki gruplarını açıkladıklarında paylaşayım senle. Uygun olursan beraber gideriz' de, öyle numaralaş:) sonra zaten oyun grubunda kaynasirsiniz, çıkışta belki takılırsiniz.
Bunu ben oyun grubu dedim, sen başka şeylerle değiştirebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…