- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi profsleepbeauty
eşime sesli okudum ve kahkaha atarak güldükçok yaşayın
Kesinlikle katılıyorum.ve tekrar gelip konuşacağını da eminim.o zaman direk cevabını vermeli konu sahibi.Eşine söyle bu tip insanlar efendılıkten anlamazlar. Neyse dikkat ederiz demek, kadına haklısın demekle Esit. Kadın haklı degıl.
Bundan sonra olursa, dıret lutfen.
İma etmesin net olsun
Ben de emınım, oyuzden dıkkat ederiz tamam falan demesin.Kesinlikle katılıyorum.ve tekrar gelip konuşacağını da eminim.o zaman direk cevabını vermeli konu sahibi.
Herkes ev sahibiyse biraz masraflı ama en azından rahat edersiniz yalıtım yapılsa meselainanın duvarlar o kadar ince ki sesin nereden geldiğini anlayabiliyoruz. buraya ses kaydı atabilsem keşke 1 hafta önce bahsettiğim misafirlik olayının sesini kaydettim salonumdan eşime atmak için çok ses geliyor diye
Hayda rınna rınna rınarınanayyy dıye basliyorlar heralde atlayarakPaldır küldür sevisme nasil oluyor ya
Yani gece süpürge yapmak çamaşır yıkamak müzik dinlemek kavga etmek çocukların zıplaması top oynamak falan neyse uyarirsin.ama sevisme konusunda ne gidip kimseye neden bu kadar gürültülü sevistiniz diye uyaricaz mi.
Benim alt komşum 60 kusur yaşlarında çift.ramazanda gece 2-3 civarı resmen sesleri bana geldi.sonra banyo sesi de geldi.ne diyecegiz ya teyze gece sesiniz geldi sahur zamani uyandık bu kadar olmaz falan mı.ama biz gece 12 de yatağa yatarken ses yapmışız diye duvara güm güm vurabiliyo.bence normal değil.
eşim ve ben çok muhattap olmak istemiyoruz açıkcası çünkü apartmanın yaş ortalaması 40-80 biz 26-27 çok uzamasın dedi bende bunu sorun etmedim çünkü eşim kadına haklısın falan demek istemedi kadın salak değilse benim sesimden bile gerildiğimi anlayıp eşimin konuyu kapatmasını anlamıştır. neyse ya tekrar konuşmaya gelirse böyle bir şey için sizde arada sevişin iyi gelir falan diyeceğimEşine söyle bu tip insanlar efendılıkten anlamazlar. Neyse dikkat ederiz demek, kadına haklısın demekle Esit. Kadın haklı degıl.
Bundan sonra olursa, dıret lutfen.
İma etmesin net olsun
Kadının çığlık çığlığa bağırması falan heralde hiç duymadım bendePaldır küldür sevisme nasil oluyor ya
Kadına haklısın dememıs ama dikkat ederiz demek hak vermek zaten o kadının gozunde tabı. normal insan oyle algılamaz ama kadın algılar. Kapına gene gelecek bu kadın, ozaman de ıcınden gecenlerıeşim ve ben çok muhattap olmak istemiyoruz açıkcası çünkü apartmanın yaş ortalaması 40-80 biz 26-27 çok uzamasın dedi bende bunu sorun etmedim çünkü eşim kadına haklısın falan demek istemedi kadın salak değilse benim sesimden bile gerildiğimi anlayıp eşimin konuyu kapatmasını anlamıştır. neyse ya tekrar konuşmaya gelirse böyle bir şey için sizde arada sevişin iyi gelir falan diyeceğim
Hayda rınna rınna rınarınanayyy dıye basliyorlar heralde atlayarak
Hahahha benim aklıma direkt birbirini oraya buraya savurmak geldi deKadının çığlık çığlığa bağırması falan heralde hiç duymadım bende
Benim salona ve yatak odasına duş sesi anında gelirayyy duş sesi takip eden komşular da var :)
sizin için demiyorum da takık komşu tiplerinden bunları yapan çok
Paldır küldürden kasıt bağırarak sevişmeniz ise biraz daha sessiz olmaya çalışın. Bizim komşunun seslerini taşınmadan önce baya bir çekmek zorunda kaldım. Aşırı yüksek sesle sevişiyorlardı ve kimseye de gidip 'bağırmadan sevişir misiniz' diyememiştim.inanın öyle paldır küldür olsa bile gece geç saatlerde falan olmuyor hiç sevişmeyelim mi anlamadım. herkes sessiz mi sevişiyor gerçekten
Burda aylardır gurultu yapan yırmı kısı aynı anda misafir agırlayan komsu var.Arkadaşlar siz de komşum gürültü yapıyor konularına haklisiniz öyle olmaz diyorsunuz. Ben gürültü yapıyormuşum konularına yine haklisiniz öyle olur tabii diyorsunuz. Anlamadım ben ne olur ne olmaz:)
Gece temizlik yapan süpürge calistiran konuyu diyosunuz galiba.supurge ile yatak odası bir mı amaArkadaşlar siz de komşum gürültü yapıyor konularına haklisiniz öyle olmaz diyorsunuz. Ben gürültü yapıyormuşum konularına yine haklisiniz öyle olur tabii diyorsunuz. Anlamadım ben ne olur ne olmaz:)
Arkadaşlar siz de komşum gürültü yapıyor konularına haklisiniz öyle olmaz diyorsunuz. Ben gürültü yapıyormuşum konularına yine haklisiniz öyle olur tabii diyorsunuz. Anlamadım ben ne olur ne olmaz:)
He onu bilmiyorum öyle şahit olmadım ama çığlık atan varmış onu duymuştum başka bı konudaHahahha benim aklıma direkt birbirini oraya buraya savurmak geldi de
konuşucam ondan 15 yaş küçüğüm nerdeyse sanırım bizi genç gördü ablalık tavırla falan yaklaştı ama yanlış yani. ben senin sabahtan akşama kadar bağıran koşan çocuğuna laf etmiyorum ki etmem yani napim çocuk bu otur dur diyemiyorsun apartmanda yaşamanın dezavantajları bunlar ama karşılıklı anlayışlı olmak lazım bana kalırsa ben onları ses olarak rahatsız ettiğimi düşünmüyorum kadın kıl tüye de takmış kafayı ama napayım perdelerimi makineye atmadan önce çırpmam lazım bunu nasıl yapabilirim? en üst katta oturuyorum böyle bir yasak var mı? arka camdan bir şey silkelenmez diye tüy bu arada çer çöp değil.Kesinlikle katılıyorum.ve tekrar gelip konuşacağını da eminim.o zaman direk cevabını vermeli konu sahibi.