alt komşu belası

Ahhhh ahhhh yaramı deştin bundan 8 yıl önceydi eşim işte hayatım sen ev bul seç kafana göre gönlüne yatanı ben taşımacıları ayarlarım hafta sonuda birlikde yerleştiririz dedi tamam dedim aradım taradım 2 bina yan yana 12 hanelik emlakçı dedi buranın 8 hanesi türkkkk oooo süpermiş dedim tamam tutuyorum ulaaannnnn dedim ilk kez hayat benden yana şu gurbet elde bak sagım solum türk 3 gün içinde taşındım ilk akşam çıt yok 2. Akşam gece 11 balkondaaa bir bağrış sesleriiii senin ananı bilmem ne yaparım o... Puu kal... Kk alttan o... Nun çoçuğu anammmm ne oluyor demeye kalmadan benim kapım yumruklanıyor karşıda 40 yıllık amca hanımına böyle küfürler ediyor alt kattaki oğlan babasını dövüyor kapıyada vuran ikisi arasında çaresiz kalmış imdat bekleyen anne bu ne dedim yapmışım 6 aylık kontrat bir yerede gidemem ne olçak halim dedim tam 6 ay her gün 2 saatte bir kavga oldu binada en son bir türk daha taşındı karşıma kedisi heryere kaka yapıyordu eşim uyardı diye eşime kadın ana avrat küfür etmiş adam soluksuz geldi hemen toplan başlarım parasına burda değil çoçuk bizim bile ahlakımız bozulur delilerin içinde kaldık dedi çıkış o çıkış bidahada rast gelmedik sonrada bahçeli eve geçtik kökten kurtulduk ne rahatmış sizinde imkanınız varsa çıkın bahçeli eve ne stres ne küfür ne bağrış hiç biri kalmıyor

Bende alt komsumu sevmiyorum balkondan birsey silkeledimmi geliyo sanki tetikte balkonda yaşıyor kadın hemen geldi yukari beni uyarmaya bende cektim restimi aaaa yeter ama senin yüzünden tasincam burdan biktirdin beni dedim kadin yaşimim 2 kati hemsire bide kapattim yuzune kapiyi. Bakti ben deliyim ogundur bugundur rahatim :KK47::KK9:
senin yine alt katta.benim üst iki kat hep biseyler silkeliyrlar.her hafta pazartesi hali silkeleme gunu bide gizli gizli baska gunlerdede aynilar. Balkonda killar yumak yumak saclar. Ayni yondeki odalarin camlari bile toz oluyo .uyardim kac kere daha bisey demiyorum Allahtan korkmayan kuldan utanmaz. Durum olursa tasinmak istiyoruz

Allah kolaylık versin canım.
Ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum.
Ben de hemen hemen seninle aynı durumdayım.
Hem alt katım hem üst katım sağolsunlar 5 aylık hamileyim sinirden ağlatıyorlar.
Kaç kere kapısına çıktık, tavana vurdum, yöneticiyle konuştum ama yok. Anlamıyorlar.
Polis çağırıcağımı söylediğimde ev sahibi bizi evden çıkarmakla tehdit etti, neymiş efendim sitenin adı kirlenirmiş.
Allah'tan yazın sonunda çıkıcaz bu evden.
Sende özellikle gece geç saatlerde çok ses gelirse polisi deneyebilirsin. Ceza kesiyorlar. Belki gözü korkar saygısızın.
canim yaa bak nasilsa cikacakmissiniz uzulmee iki suursuz yuzunden stres hormonlarin salgilanmasin cocuguna yazik. Bende senin gibiydm bu evden tasnrsak kurtulcaz ya sabir diyordum.balkonlar kil sac pislik oluyo hep seslerde cabasi ilk.zamanlar.beddua ediyordum simdi ya sabir kafalari almiyo

Aynı durumu bende yaşıyorum kiraciyim diye birsey söyleyemiyorum .başa gelen çekilir

daha 3 ay önce aldık ama kendi gürültüsüne bakmadan tavana vurmak nedir, yöneticiye söylemeyi düşünüyodum böyle devam ederse ama desem o da gece çok ses yapıyo deyip üste çıkacak
Benim basimdan bir olay gecti. Ben yurtdisinda kaldigim icin alttaki komsumlar alman 2 tane kizi kendi ve esi oturuyor. Ilk tasindim görümcemler bende oturuyoruz aksam sohbet ediyoruz kadin yukari geldi sessiz olurmusunuz diye .. (kücük görümcemin sesi bayaaaa gürdür) bende ona dayanarak tamam deyip yolladim kadini görümcemide uyardirim ses tonunu ayarlarmisin asagidakiler rahatsiz oluyor diye. Neyse bi kac hafta gecti yine görümcemler bende bu seferde yukari cikti bende o ara bebisi yediriyorum duymadim görümcem bakti kapiya kadin yine sikayetci görümcemde ona dediki nedense ben iki kere geldim ve her gelmemde siz yukari cikiyorsunuz sadece muhabbet etmemize ragmen abartiyorsunuz gibime geldi dedi. Neyse biraz atisdilar gitti kadin. Sonra birgün baya kalabalik misafirlerim vardi bebek görmeye geldiler ev tabi malum sesliydi normal yani zaten cok durmadilar saat 8 de aksam gittiler. O gün ne hikmetse kadin gelmedi evet gelmediiiiiiiiiiiiiiii amaaaaaaaaaa ev sahibine sikayet etmis hanfendi neymis cok sesliymisizde bilmem ne bilmem nee ve inanin misafirim cok gelmez gercekten ayda en fazla 2-3 kere normal yani bazende hic gelmez duruma göre. Ben sinirlendim tabi cünkü kendilerde sessiz degiller sabahin köründe kavga gürültü cocuklarin aglama sesleri vs. Bende salak gibi katlaniyordum. En sonunda bende en ufak seste kalifere vurdum durdum gicikligima. Binada kadini görünce selam vermedim insan yerine koymadim yüz vermedim kisacasi. Yine birgün binada baska komsumla muhabbet ederken altimizdaki kadin girdi binaya bende o diger komsuya yüksek sesle dedimki ay siz cok iyisiniz keske bu binada herkes sizin gibi olsa biz ses cikartmiyoruz diye tepemize cikmaya calisiyolar ama benim ters tarafimi daha görmediler en ufak seste bende polisi cagiricam evde bebegim var milletin kavgalarini dinleyemem dedim. Inanin varya o günden sonra kadin melek kesildi basima tirsti herhalde yani uzun lafin kisasi bazen haddini bildirmessen altan alayim aman komsudur iyidir dersen tepene biniyolar yüz verme

X