- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- Konu Sahibi acembuselik
Ahhhh ahhhh yaramı deştin bundan 8 yıl önceydi eşim işte hayatım sen ev bul seç kafana göre gönlüne yatanı ben taşımacıları ayarlarım hafta sonuda birlikde yerleştiririz dedi tamam dedim aradım taradım 2 bina yan yana 12 hanelik emlakçı dedi buranın 8 hanesi türkkkk oooo süpermiş dedim tamam tutuyorum ulaaannnnn dedim ilk kez hayat benden yana şu gurbet elde bak sagım solum türk 3 gün içinde taşındım ilk akşam çıt yok 2. Akşam gece 11 balkondaaa bir bağrış sesleriiii senin ananı bilmem ne yaparım o... Puu kal... Kk alttan o... Nun çoçuğu anammmm ne oluyor demeye kalmadan benim kapım yumruklanıyor karşıda 40 yıllık amca hanımına böyle küfürler ediyor alt kattaki oğlan babasını dövüyor kapıyada vuran ikisi arasında çaresiz kalmış imdat bekleyen anne bu ne dedim yapmışım 6 aylık kontrat bir yerede gidemem ne olçak halim dedim tam 6 ay her gün 2 saatte bir kavga oldu binada en son bir türk daha taşındı karşıma kedisi heryere kaka yapıyordu eşim uyardı diye eşime kadın ana avrat küfür etmiş adam soluksuz geldi hemen toplan başlarım parasına burda değil çoçuk bizim bile ahlakımız bozulur delilerin içinde kaldık dedi çıkış o çıkış bidahada rast gelmedik sonrada bahçeli eve geçtik kökten kurtulduk ne rahatmış sizinde imkanınız varsa çıkın bahçeli eve ne stres ne küfür ne bağrış hiç biri kalmıyor