alt komşu belası

gece gündüz pek fark etmiyor aralıklarla kahkaha kapı çarpma yavrum diye bağırıp kahkahaya boğulma gibi garip huyları var haa bi de kedim çok koşuyomuş çok ses gidiyomuş gece zor uyutuyomuş çocuğu ilk geldiğinde böyle demişti ahhaha :KK70: kendi sesinden haberi yok heralde kedimin pati sesi uyandırıyomuş bebeği
duvarlariniz çok ince belli ki bizimde öyle :KK43: benim salonumla komşunun yatak odası duvarı bir gece biz oturuyoruz onlar yatmış oluyo mecbur ses oluyo mesela yapicak bişey yok :KK43: bende çok sesli gülerim herkesin gulmesi konuşması değişik. Ama kendi de ses yapiyoken size konuşması saçma olmuş biz komsumla biliyoruz duvarlar çok ince yapıcak bişey yok o yüzden kimse birbirine bişey demiyor :)

Allah kolaylık versin canım.
Ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum.
Ben de hemen hemen seninle aynı durumdayım.
Hem alt katım hem üst katım sağolsunlar 5 aylık hamileyim sinirden ağlatıyorlar.
Kaç kere kapısına çıktık, tavana vurdum, yöneticiyle konuştum ama yok. Anlamıyorlar.
Polis çağırıcağımı söylediğimde ev sahibi bizi evden çıkarmakla tehdit etti, neymiş efendim sitenin adı kirlenirmiş.
Allah'tan yazın sonunda çıkıcaz bu evden.
Sende özellikle gece geç saatlerde çok ses gelirse polisi deneyebilirsin. Ceza kesiyorlar. Belki gözü korkar saygısızın.

duvarlariniz çok ince belli ki bizimde öyle :KK43: benim salonumla komşunun yatak odası duvarı bir gece biz oturuyoruz onlar yatmış oluyo mecbur ses oluyo mesela yapicak bişey yok :KK43: bende çok sesli gülerim herkesin gulmesi konuşması değişik. Ama kendi de ses yapiyoken size konuşması saçma olmuş biz komsumla biliyoruz duvarlar çok ince yapıcak bişey yok o yüzden kimse birbirine bişey demiyor :)

canım dese ki bağırman geliyo kapı çarpıyosun şu bu yok neymiş ayak sesi geliyomuş minnacık dört pati bi bebeği uyandırmaya yetiyosa ben doğum yapınca benim çocuk uykusuzluktan ölcek heralde :)

Allah kolaylık versin canım.
Ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum.
Ben de hemen hemen seninle aynı durumdayım.
Hem alt katım hem üst katım sağolsunlar 5 aylık hamileyim sinirden ağlatıyorlar.
Kaç kere kapısına çıktık, tavana vurdum, yöneticiyle konuştum ama yok. Anlamıyorlar.
Polis çağırıcağımı söylediğimde ev sahibi bizi evden çıkarmakla tehdit etti, neymiş efendim sitenin adı kirlenirmiş.
Allah'tan yazın sonunda çıkıcaz bu evden.
Sende özellikle gece geç saatlerde çok ses gelirse polisi deneyebilirsin. Ceza kesiyorlar. Belki gözü korkar saygısızın.

ya ben dedim hiç muhattap olmayım şikayet edeyim diye ama eşim polis o yüzden yok ne uğraşcan etme şikayet yöneticiye söyleriz diyo

Ahahaha aay bayilirim boyle inatlasmalara:):)) O kahkaha atinca sizde atin! O bagirdikca sizde bagirin:):) Bazen benim gicikligim tutar yaparim boyle komik oluyo:mad:

bende inatlaşcam buradaki aldığım destekle :)) bi daha tavana vurursa tepesinde zıplarım bende artık ahahha :KK70: iyice çileden çıkardılar bunlar ya

Doğru gerçi oda var benim 2 taneler alt komsumun cildirmasi lazımdı o zaman :KK48:

ben o zaman daha yeni tanıştık hem de ben ona günaydın dediğimde bunu demişti o şokla tamam dedim girdim evime ama dün geceki olaydan sonra keşke bende o zaman deseymişim kısık sesle konuşsan uyanmaz diye dedim

Ben siz olsam bir gun koyulurdum ise patirdi gurultu yapardim.
Tipis tipis yukari ayagima gelmesini saglardim.
Sonrami? aa rahatsizmi oldunuz hazir gelmisken bende sizin hakkinizda olan rahatsizliklarimi dile getiriyim derdim.
Birinci olarak gulusunuz, iki supurge, uc su saatten sonra hoplayan ziplayan cocuklar felan.
Borclu cikarirdim onu.
Yaninada eklerdim, kocam polis habeeeriniiiiz olsun diye.
Bi istegime bakar, kocam ceza yazma yetkisine sahip derim.
Bilmem oyle bisey varmi ama atardim sanki, gozu korksun.

Valla canım yöneticiler pek çare olmuyor malesef.
Kadın pişkin biri belli. Korkmadan da bu huyundan vazgeçmez gibime geliyor.
Ya apartman olarak aranızda anlaşın, imza toplamakla tehdit edin, ya da polis...
İnsanlardaki bu rahatlık beni gerçekten şaşırtıyor.

ben o zaman daha yeni tanıştık hem de ben ona günaydın dediğimde bunu demişti o şokla tamam dedim girdim evime ama dün geceki olaydan sonra keşke bende o zaman deseymişim kısık sesle konuşsan uyanmaz diye dedim
Ben biriyle öyle çok fena kavga etmiştim tam ders çalışıyodum ertesi gun finalim var deli gibi bagiriyor bikere uyardim ders çalışıyorum biraz sessiz olsan diye olur dedi devam etti bende o sinirle kalktim deli gibi tepinip sus artık diye bağırmaya başladım aşağı güm güm ses gitmiş :KK48: Sonra geldi bana bide yuzsuz yuzsuz apartman burasi ne tepiniyosun dedi :KK19: çok zor apartman gerçekten sende tepin en iyisi onun tepesinde kediyle beraber koş :KK48:

Ben biriyle öyle çok fena kavga etmiştim tam ders çalışıyodum ertesi gun finalim var deli gibi bagiriyor bikere uyardim ders çalışıyorum biraz sessiz olsan diye olur dedi devam etti bende o sinirle kalktim deli gibi tepinip sus artık diye bağırmaya başladım aşağı güm güm ses gitmiş :KK48: Sonra geldi bana bide yuzsuz yuzsuz apartman burasi ne tepiniyosun dedi :KK19: çok zor apartman gerçekten sende tepin en iyisi onun tepesinde kediyle beraber koş :KK48:

ay evet yarın evde yokum ama pazartesi ilk işim o olacak o gürültü yaptıkça bende yapıcam bakalım nereye kadar :KK70:

"alt komşu binada kimseyle yanaşmayan konuşmayan sadece yüksek sesle çocuğunu oynatıp tüm binada kahkahaları yankılanan bi bayan."

şu cümleyi okuyunca benden bahsediyorsunuz sandım neyse ki değilmişim :KK48: üst komşum benden çok gürültü yapıyo ben de çocuk var diye kafamda eşitleyip susuyorum :) ama size ayıp etmiş olağanüstü bir durum olduğu belli yani yorumlara pek bakamadım ama açıkça konuşun derim. keyfi olmayan bir gürültü yüzünden sizi uyarmakla ayıp etmiş böylece söylerdim ben olsam...

Yap kiz ben arkandayim!! Benim komsularda hollandali. Bazen sinir ederler beni acarim son ses ''uzun hava'' yada '' Davulzurna barak'' hem kendimden gecerim, hemde seslerini duymaaam ,morelde hemen hoop yerine gelir gel keyfim gel :cool:

bende inatlaşcam buradaki aldığım destekle :)) bi daha tavana vurursa tepesinde zıplarım bende artık ahahha :KK70: iyice çileden çıkardılar bunlar ya

insallah tekrari olmaz acikcasi benimde bu tür olaylar hic hosuma gitmiyor ev alma komsu al diye bosuna dememisler...

siz komsu görmemissiniz bunlar bisey degil en önemlisi kavgacı komsu
yani evde esiyle kavga eden sesi duyulan komsu kapılar carpılır küfürler edilir bagrılırrr ooo neler nelerr

komşu olayı önemli yaa insan evinde huzur bulamayacaksa nerde huzurlu olacak değil mi

tek tek bütün sayfaları okudum ev alma komsu al denilen cok doğru düşüncesiz insanlar yüzünden evinde insanın düzeni huzuru kalmıyor .

ben kavgacı olamamaktan yanayım insan geriliyor vs. ama haklı olan siz iseniz kafasını kırası geliyor insanın içinden.

hep kiracıydım hiç ev sahibi olamdım hep de tasındık. olay önemli olduğu gibi konuşup konuşmamak önemli yani karşınızdaki insan konuşulabilecek düzeyde anlayışta biriyse sorun kalmıyor onun yada sizin rahatsız olduğunuz problem kalkıyor . ama yok hem sorunlu hem de yüzsüz ise (annem derdi çipreyen )mağdur durumdayken size sıçrayan bi hal alabiliyor

benim hemen sinirlerim bozulur en küçük bi durumda offf hiç sevmiyorum bu yönümü

Niyeyse bu gürültü yapan komşular,karşıdan gelen en ufak bi gürültüde müdahale ediyor.
Aynı türden biri vardı eski üst komşumuz,ergen oğlu ile birlikte kavgalar gürültüler,eşya kırmalar,bağırışlar duyardık sürekli, gençtir bi dönemden geçiyo, anneside zor durumda diye tek kelime etmedik..Ama,yeğenim bize gelmeye başlayıp az biraz ses yaptı diye kadın canımızdan bezdirdi bizi.En ufak seste aşağı inerdi..Çocuk bahçeye indiğinde bile müdahale ederdi.Şikayet ettiği şey de koşma oynama gürültüsü değil çoçuğun sesiydi...
O yüzden bu tarz insanlardan şikayetiniz varsa hemen kendisine bildirin,yoksa kendilerini haklı görürler..

X