- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- Konu Sahibi acembuselik
Binanın sahibiyle konusun bence o da onu uyarsın baktınız sizin o sabah ki sesinizden baskalarıda yapıyor diyecek sizde atlar konusursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende alta vur tak tak diye.
alt komşu binada kimseyle yanaşmayan konuşmayan sadece yüksek sesle çocuğunu oynatıp tüm binada kahkahaları yankılanan bi bayan. hatta geçen binadan bi abla ürün tanıtıyo onun için geldi onla otururken gene başladı çığlık çığlığa gülmeler yavrum diye bağırmalar falan abla da hamileydi ikinciye doğuruyo mu yoksa çocuğuma bişi oldu dedi, bi süre sonra kahkaha gelince anladı neyse dedik geçtik. ben bugüne kadar hiç uyarmadım hep sabır çektim üstte olmama rağmen alttaki komşudan rahatsız olmanın saçma salak yakınmasını yaptım.
sabaha karşı namaz için uyandım evde kedim var uyku sersemi üzerime atladı bende çığlık attım o panikle başımı duvara çarptım karanlıkta kedim olduğunu göremedim atlayanın canım acıdı eşime seslendim ışığı yaksın diye direk o saatte tık tık tık diye tavana vuruyo ... en ufak sesime katlanamadı ben onu 2 aydır çekiyorum geldiği günden beri böyle çok asabım bozuldu ....
Bende alt komsumu sevmiyorum balkondan birsey silkeledimmi geliyo sanki tetikte balkonda yaşıyor kadın hemen geldi yukari beni uyarmaya bende cektim restimi aaaa yeter ama senin yüzünden tasincam burdan biktirdin beni dedim kadin yaşimim 2 kati hemsire bide kapattim yuzune kapiyi. Bakti ben deliyim ogundur bugundur rahatimevet bende oklavayla oturucam valla artık :)) bi de ben deneyim nasıl oluyomuş kadın tetikte bekliyo sanki yaa şaştım bağırır bağırmaz tık tık tık
bu modeller böyle malesef, kendi yaptıkları gürültüya bakmazlarda sen gürültü yapta uyarı verelim diye fırsat kollarlar
bende alt komşudan çeken biri olarak seni gayer iyi anlıyorum
bu aşağıdakilerinde öğlen ayrı akşam ayrı misafiri gelir, full time gürültü patırtı, ve gelen s*lak misafirleri yüz kere geldikleri halde inatla benim zilime basarlar. artık kapıyı açmıyorum önemli bişeyim gelse kaçırcam
apartmanda tek gürültü yapan bunlar ama hiç gocunmaz utanmaz sıkılmazlar
Bizde de duvarlar ince çocuk sesi çocuk sevme sesi kahkaha ayak sesi vb geliyo ama kesin bizden de gidiyodur...müstakil olmadıkça idare etmeliyiz..sabahın o saatinde nasıl 2 dakkada duydu sizi belki o tıkırtı baska yerdendir..
ben çocuğu var diye ne yüksek sesle televizyon açıyorum ne öğle saatlerinde uyutuyodur diye süpürge tutuyorum üstüne bağırışını kahkahasını dinletiyorum ama bundan sonra biraz da o üst komşudan rahatsız olsun :)
aynen ben gece tık tık olmasın diye terlik bile giymem ama işte ince düşünceli olmamak lazım demekki
Sen de kedini severken bağır gül duysun..üç kere tak tak tak o saatte nerden gelicek tavana vurma sesi işte bildiğimiz tetikte heralde yada namaza emzirmeye falan mı kalktı artık bilemiyorum
Sen de kedini severken bağır gül duysun..
O dengesiz den bizim üst katta da var. Gece 3 lere kadat ses gürültü kapı çarpması eksik olmaz. Bizde geçen oğlumun kuzenleri geldi akşam saatleri çocuklar oynarken aman dedim ne olacak ayda yılda bir kere de bizim sesimiz çıkıversin. Hemen başladılar tak tak tak. Gece 3 e kadar kapıları çarptılar ki çocukları 11 de yatırdım. Sabah 9 oldu kapılar güm güm sanki öc alıyorlar. Bende sırayla 5 tane kapıyı açıp açıp sertçe toplamda 10 sefer çarptım. Ses sedaları kesildi. Terbiyesizler biz diyoruz misafiri var demek ne desin insanlar misafiri yanlış anlar diye susuyoruz neredeyse senede 1 çocuklu misafir geldi rahatsız olmuş Paşalar.alt komşu binada kimseyle yanaşmayan konuşmayan sadece yüksek sesle çocuğunu oynatıp tüm binada kahkahaları yankılanan bi bayan. hatta geçen binadan bi abla ürün tanıtıyo onun için geldi onla otururken gene başladı çığlık çığlığa gülmeler yavrum diye bağırmalar falan abla da hamileydi ikinciye doğuruyo mu yoksa çocuğuma bişi oldu dedi, bi süre sonra kahkaha gelince anladı neyse dedik geçtik. ben bugüne kadar hiç uyarmadım hep sabır çektim üstte olmama rağmen alttaki komşudan rahatsız olmanın saçma salak yakınmasını yaptım.
sabaha karşı namaz için uyandım evde kedim var uyku sersemi üzerime atladı bende çığlık attım o panikle başımı duvara çarptım karanlıkta kedim olduğunu göremedim atlayanın canım acıdı eşime seslendim ışığı yaksın diye direk o saatte tık tık tık diye tavana vuruyo ... en ufak sesime katlanamadı ben onu 2 aydır çekiyorum geldiği günden beri böyle çok asabım bozuldu ....
Haha aynı dert bendede var. Bana öyle habersiz misafir gelmez zaten bende kapı çalınca hiç bakmıyorum. Bigün zil bir iki kere çaldı ç eşim telefonla aradı bigün eve erken geldim evde yokmu sun diye. Meğer eşim miş busefer çalan kapıyı.bu modeller böyle malesef, kendi yaptıkları gürültüya bakmazlarda sen gürültü yapta uyarı verelim diye fırsat kollarlar
bende alt komşudan çeken biri olarak seni gayer iyi anlıyorum
bu aşağıdakilerinde öğlen ayrı akşam ayrı misafiri gelir, full time gürültü patırtı, ve gelen s*lak misafirleri yüz kere geldikleri halde inatla benim zilime basarlar. artık kapıyı açmıyorum önemli bişeyim gelse kaçırcam
apartmanda tek gürültü yapan bunlar ama hiç gocunmaz utanmaz sıkılmazlar
Gece mi gürültü yapıyor komşunuz?