• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt katta banyo olmali mi olmamalı mi?

Minimalistt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
218
235
103
Simdi arkadaşın ebeveyn banyosu hak. konusunu görünce bende size fikir danışmak istedim.
Evim dubleks altta kucuk bir banyo ustte kocaman bir banyom var (tam tersi olmasi gerekirken) yatak odam üst katta bu arada.
Alt kattaki dusakabini iptal ettirip oraya buyuk bir lavabo dolabi alsam diyorum suan kucucuk bir lavabo zor sigiyo insan rahatça elini yuzunu yikayamiyor sonradan gerekli olur mu acaba ne dersiniz hanımlar?

Klozet kalacak sadece dusakabini iptal ettireceğim ve lavaboyu buyutecegim eger yaptirirsam
Bu mantikli.. Eve gelen misafiri üst kata cikarmakla ugrasmaya gerek yok.. Kucuk de olsa bi wc ve lavabo olmali bence asagida..
Bizim alaturka wc ve klozetli banyo aşağıda, kullaniliyor.. Yukaridakini iptal ettik, duş alinmiyor yani, ara sira klozeti ve lavabosu kullaniliyor sadece.. Kullanilmayan esyalari iteledik oraya:KK53:

Bu mantikli.. Eve gelen misafiri üst kata cikarmakla ugrasmaya gerek yok.. Kucuk de olsa bi wc ve lavabo olmali bence asagida..
Bizim alaturka wc ve klozetli banyo aşağıda, kullaniliyor.. Yukaridakini iptal ettik, duş alinmiyor yani, ara sira klozeti ve lavabosu kullaniliyor sadece.. Kullanilmayan esyalari iteledik oraya:KK53:
Evet bende sizinle ayni fikri alt banyo icin uygulamak istiyorum zaten 2 banyo temizlemek zor oluyor ayni sekilde bir de alaturka wc var asagida orayida kiler+askilik yapacağım inş.

Evet bende sizinle ayni fikri alt banyo icin uygulamak istiyorum zaten 2 banyo temizlemek zor oluyor ayni sekilde bir de alaturka wc var asagida orayida kiler+askilik yapacağım inş.
Rahatsiz olup klozet kullanmak durumunda olan insanlar oluyor, alaturkaya gidemeyen.. Ayni sekilde alaturkadan baskasini kullanmayanda.. Evinize gelen gideni siz bilirsiniz zaten, ona gore bi seyler yapin..

Rahatsiz olup klozet kullanmak durumunda olan insanlar oluyor, alaturkaya gidemeyen.. Ayni sekilde alaturkadan baskasini kullanmayan da.. Evinize gelen gideni siz bilirsiniz zaten, ona gore bi seyler yapin..

Back
X