Alt karnım çok sarkık yardım edin

yenicee

Bundan Böyle İlkbaharr
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
138
1
36
merhabalar ben 23 yasında 65 kilo ve 1.5 yasında bir kızım var doğumdan sonra göbeğim inanılmaz sarktı sezeryanla doğum yaptım.bana tavsiye edebileceğiniz evde yapabileceğim egzersiziniz varmı ve yapıp faydasını gören kişilerden özellikle cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşım..benim yaptığım egzersizlerin arasında en etkilisi calleenetcs ti.bi dene istersen.

canım tam anlayamadım yaptığın egzersizi hiç duymamıştım eğer işe yaradıysa nasıl yaptığını da tarif edermisin...

merhaba yenicee ben uzun zamandır spor salonunda spor yapan birisiyim buna ragmen alt karnım ve yan simitlerimde hep problem vardı tam anlamıyla sıkılaşma olmuyordu yaklaşık bir aydır evde spor yapmaya karar verdim haftada 3-4 gün koşu bandına çıkıyorum ve haftanın 5 günü tv8 de saat 10:30 da Ebru Şallı ile pilates yapıyorum yan simitlerim ve alt karın problemim tamamen yok oldu belim inceledi ve kendimi daha iyi hissediyorum ayrıca ayakta ve otururken kambur duruyordum bu da düzeldi denersen faydasını göreceksin garanti veriyorum

Canım egzersizin haricinde hepsiburada da falan satılan wollex zayıflatma özellikli masaj aleti var (adı bu), hem yağlara, hem selülite hem sarkmalara çok iyi bir çözüm getiriyor, şu sıra kampanyadaydı ben 36 liraya falan aldım evvelki ay, sende böyle bir şey al mutlaka, aynı anda hem spor ile yağları yakarsın hem masaj aleti ile cildini toparlarsın.Bak annem 60 yaşında, çok zayıf bir kadın olmasına rağmen kolları çok sarkmıştı, bir kaç haftada ciddi toparladı maşallah...Tavsiye ederim, denedim ve onayladım...

Son düzenleme:
3 sezeryan doğum yapmış biri olarak bende aynı dertten muzdaripim topici takip edicem bakalım çözümü varmıymış

doğrusu benim pek fazla umudum yok

3 sezeryan doğum yapmış biri olarak bende aynı dertten muzdaripim topici takip edicem bakalım çözümü varmıymış

doğrusu benim pek fazla umudum yok

Hiç bir şekilde umudunu kaybetme, başarmak istediğiniz sürece her türlü sonuca ulaşabileceğinize emin olun...

Son düzenleme:
Hiç bir şekilde umudunu kaybetme, başarmak istediğiniz sürece her türlü sonuca ulaşabileceğinize emin olun...

teşekkür ederim canım

bakalım olacakmı gece dediğin aleti inceledim

iyiye benziyor ama onun yanında başka bişilerde yapmak gerek mekik step falan

teşekkür ederim canım

Stebin karnına bir etkisi olmaz, düz ve ters mekik çekebilirsin, bunları yapmadan evvel önce belini ısıt muhakkak, mekik beli zorlar çünkü, sakatlık çıkmasın...Eğer alabiliyorsan fındık yağı ve biberiye yağı al, gece yatarken bir kaç damla fındık yağını göbişine iyice yedir, spor yaparkende biberiye yağını kullanacaksın...

Ek olarak 2 tane yarım litrelik pet şişeyi su ile doldur ve yanlarına doğru eğil, bir sağ bir sol şeklinde, bu hareketde hem yanlarını gem göbişini yakacak...Yapabildiğin kadar yap tatlım...

Cok dogru... lower back exercises yazarsan youtubedan cikar onlari da yap yaninda benim durumuma dusme
findik yagiyla biberiye yagi ne ise yariyoki:26:

durumunuz çözümsüz değil bu konuda motivasyon çok önemli başaracağınıza inanın önce olumlu düşünün..size önerim şu olacak gün içinde ki beslenmenize dikkat edin cezbedici fakat bir o kadar zararlı yiyecekleri azaltın hiç yemeyin demiyorum azaltın ve bol sıvı tüketin en az 3litre su tüketin,günlük yarım saat yürüyüş ve mekik çekin alt karın ve üst karın için mekik türlerini netten bulursunuz..ben bu şeklde başarmıştım düzenli ve disiplinli bi çalşmayla snde başaracaksın kolay gelsin :79:

teşekkür ederim canım

wollex zayıflatma özellikli masaj aletini bende burada tavsiye üzerine aldım söylenilen fiyata 36 tl
ertesi gün hemen iade ettim sağolsun site kabul etti geri aldı
verdiği titreşim kolu okadar yoruyorki adeta uyuşturuyor aletin başlığındaki bilyelerin çıkardığı ses çok sinir bozucu kesinlikle tavsiye etmiyorum

Canım sen alete hiç alışmadan direkt son ayarda mı masaj yapmaya kalktın? Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama annem 60 yaşında benim şikayeti yok aletten, bozuk falan mıydı acaba...

Son düzenleme:
Canım sen alete hiç alışmadan direkt son ayarda mı masaj yapmaya kalktın? Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama annem 60 yaşında benim şikayeti yok aletten, bozuk falan mıydı acaba...

hayır canım bende zaten titreşimli aletler kemerler var kullanmasını bilirim ama bu yavaş çalışınca hissetmiyorsun hızlı açıncada elin uyuşuyor birde başlıktaki bilyelerin çıkardığı ses rahatsızlık verici
yaşım 35
birde senin bir mesajını paylaşmak istiyorum canım aynı şikayeti sende yaşamışsın

Bunun dışında bu gün sipariş ettiğim relax tone benzeri masaj aleti geldi, denedim hemen bacaklarıma masaj yaptım ama total vibes'ın yaptığı masajdan sonra bununki biraz yavan geldi, aşırı derecede ağır ve aleti tuttuğum elim feci halde şişip kızardı...pek hoşlandığım söylenemese bile düzenli olarak anneme masaj yapmayı düşünüyorum, kendim içinde yuvarlak topları olan başlığı kullanıp kremlerimi masaj eşliğinde sürerim diye düşündüm...

Alet kesinlikle ergonomik değil, fiyatda aynı olduğuna göre muhtemelen aynı yerden aldık...Kullanıcı yorumlarında bunu herkes söylüyor sen yine sadece bu mesajı kopyalayabilmişsin ama daha neler yazmıştım Keşke devam etseydin tatlım çünkü o şikayetler sanırım alışık olmamaktan kaynaklanıyor, ben kendi üst bacağım için ilk defa kullandığımda küçük küçük morartmıştım mesela, artık nasıl bastırdıysam, yada o bölgenin üzerinde çok mu durdum bilmiyorum yinede tüm başlangıçtaki şikayetlere ve aletin bir ton ağırlığına rağmen ben tavsiye ediyorum çünkü ciddi manada işe yarıyor ama şu topların sesi konusu azıcık kafama takıldı, bizimkinde ses çıkmıyor çünkü...

Ayrıca, nickinin altındaki balığı çalasım var :)

Son düzenleme:
tatlım en güzeli yürüyüş ve bisiklet vücut çok güzel toparlanıyor ve sıkılaşıyor
masaj aleti bacaklarda kılcal damarlarda oluşturuyor en iyisi boşverelim bu aletleri

balığı çalabilirsin pardon alabilirsin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…