alt karınımı düzleştirmek için çakı hareketini tavsiye ederim
3 sezeryan doğum yapmış biri olarak bende aynı dertten muzdaripim topici takip edicem bakalım çözümü varmıymış
doğrusu benim pek fazla umudum yok
Hiç bir şekilde umudunu kaybetme, başarmak istediğiniz sürece her türlü sonuca ulaşabileceğinize emin olun...
teşekkür ederim canım
bakalım olacakmı gece dediğin aleti inceledim
iyiye benziyor ama onun yanında başka bişilerde yapmak gerek mekik step falan
Stebin karnına bir etkisi olmaz, düz ve ters mekik çekebilirsin, bunları yapmadan evvel önce belini ısıt muhakkak, mekik beli zorlar çünkü, sakatlık çıkmasın...Eğer alabiliyorsan fındık yağı ve biberiye yağı al, gece yatarken bir kaç damla fındık yağını göbişine iyice yedir, spor yaparkende biberiye yağını kullanacaksın...
Ek olarak 2 tane yarım litrelik pet şişeyi su ile doldur ve yanlarına doğru eğil, bir sağ bir sol şeklinde, bu hareketde hem yanlarını gem göbişini yakacak...Yapabildiğin kadar yap tatlım...
Cok dogru... lower back exercises yazarsan youtubedan cikar onlari da yap yaninda benim durumuma dusme
findik yagiyla biberiye yagi ne ise yariyoki:26:
merhabalar ben 23 yasında 65 kilo ve 1.5 yasında bir kızım var doğumdan sonra göbeğim inanılmaz sarktı sezeryanla doğum yaptım.bana tavsiye edebileceğiniz evde yapabileceğim egzersiziniz varmı ve yapıp faydasını gören kişilerden özellikle cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim canım
bakalım olacakmı gece dediğin aleti inceledim
iyiye benziyor ama onun yanında başka bişilerde yapmak gerek mekik step falan
wollex zayıflatma özellikli masaj aletini bende burada tavsiye üzerine aldım söylenilen fiyata 36 tl
ertesi gün hemen iade ettim sağolsun site kabul etti geri aldı
verdiği titreşim kolu okadar yoruyorki adeta uyuşturuyor aletin başlığındaki bilyelerin çıkardığı ses çok sinir bozucu kesinlikle tavsiye etmiyorum
Canım sen alete hiç alışmadan direkt son ayarda mı masaj yapmaya kalktın? Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama annem 60 yaşında benim şikayeti yok aletten, bozuk falan mıydı acaba...
hayır canım bende zaten titreşimli aletler kemerler var kullanmasını bilirim ama bu yavaş çalışınca hissetmiyorsun hızlı açıncada elin uyuşuyor birde başlıktaki bilyelerin çıkardığı ses rahatsızlık verici
yaşım 35
birde senin bir mesajını paylaşmak istiyorum canım aynı şikayeti sende yaşamışsın
Bunun dışında bu gün sipariş ettiğim relax tone benzeri masaj aleti geldi, denedim hemen bacaklarıma masaj yaptım ama total vibes'ın yaptığı masajdan sonra bununki biraz yavan geldi, aşırı derecede ağır ve aleti tuttuğum elim feci halde şişip kızardı...pek hoşlandığım söylenemese bile düzenli olarak anneme masaj yapmayı düşünüyorum, kendim içinde yuvarlak topları olan başlığı kullanıp kremlerimi masaj eşliğinde sürerim diye düşündüm...