Jinekoloji Alt karin agrisi neden olur ?

sancilibayaann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
51
-18
26
Arkadaslar ilk defa nisanlimla korunmasiz iliskiye girdik ilk defa icime bosaldi o geceden sonra her gun araliksiz alt karnimda boyle sol kasigimda sizlama seklinde agri var doktora gidicem gecmezse ama bi sizede sormak istedim hamilelik o kadar erken anlasilir mi bilmiyorum tecrubem yok adetimede baya var hamilelik belirtisi mi 1 haftaya yakin sizliyor ayrica iliskiye adetimin bitiminden hemen bir gun sonra girmistik bide yogun sekilde beyaz akintim var neden olabilir

Belki ilk ilişkinse kendini çok kasmışsındır ondan olmuştur. Hamilelik hemen belli olmaz. Seks yapınca da insanın öyle karnı 1 hafta ağrımaz

Arkadaslar ilk defa nisanlimla korunmasiz iliskiye girdik ilk defa icime bosaldi o geceden sonra her gun araliksiz alt karnimda boyle sol kasigimda sizlama seklinde agri var doktora gidicem gecmezse ama bi sizede sormak istedim hamilelik o kadar erken anlasilir mi bilmiyorum tecrubem yok adetimede baya var hamilelik belirtisi mi 1 haftaya yakin sizliyor ayrica iliskiye adetimin bitiminden hemen bir gun sonra girmistik bide yogun sekilde beyaz akintim var neden olabilir
Bulunduğunuz şehirde hastane sağlık ocağı, tıp merkezi vs var mı 😶‍🌫️

Yumurtlama ağrısı olabilir normalde bir gün sürer ama bazen uzayabiliyor. Bebek düşünmüyorsanız korunsaydınız keşke. Adet bitimi diye güvenip gebe kalanlar çok fazla

X