- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Kadın doğuma gidiniki gündür alt karnım ağrıyor. bir haftadır fazla birşey yemiyordum ekmeği kestim diyete girdim sebebi bu olabilir mi? şimdilik doktor uzak olduğu ve araç olmadığı için bugün sağlık ocağına gitim buscopan verdi. hala dokununca berbat bir ağrı ve ara sıra karnıma giren sancı var. yarın da kan ve idrar vereceğim. ama doktor geçmezse kadın doğuma git dedi.
bugün ne yapabilirim sıcak su torbası falan koyuyorum bana daha çok bağırsaklarla ilgili bir sorunmuş gibi geliyor üşütme falan, umarım öyledir tabi ciddi bişey değildir.
bu aralar aynı şeyleri yedim, iki öğün yaptım. sabah iki dilim küçük tam tahıllı ekmekle peynir domates sandviç yapıyordum. arada kuru incir, leblebi ya da galeta. akşam bulgur pilavı, tavuk. ya da başka gün ton balığı. kalori düşük kalıyor bu haftalık ilk hafta böyle olsun normale dönerim diyordum. çünkü 170 boy 68 kiloyum zaten kiloyu korumak için 1800 kalori almam gerekiyor. kilo vermek için mecburen düşürdüm. geçen yıl 58 kiloydum. bir yılda 10 kilo almışımdiyetten dolayi gaz sıkışmasida olmus olabilir.
yani gaz yapacak yiyecekleri birlikte tuketmis olma ihtimaliniz varmi.
protein diyetimi yapiyosunuz mesela
evet doğru herşey olabilir de ben diyetten mi oldu ki diye bir de bağırsak sorunu olduğunu düşündüm şimdi ciddi bişey olduğunu düşünmedim açıkçası tabi inşallah öyledirBurada suan herkes kendince bi öneri verecek su olabilir bu olabilir diye, bazi doktorlar bile muayenede dogru teshis koyamazken burdan nedir ne degildir diye bilmeden öneri almak cok sacma doktorlar sitesi degil sonucta. Gerci online doktor muayenesine gecis yapacagiz yakinda buradan bilgi almaktan farki kalmayacak
Doktor muayenenize kadar yinede ne olur ne olmaz bisey yapmayin cok fazla hareketli olmayin rahat bi pozisyonda oturun veya uzanin umarim ciddi bi durum degildirevet doğru herşey olabilir de ben diyetten mi oldu ki diye bir de bağırsak sorunu olduğunu düşündüm şimdi ciddi bişey olduğunu düşünmedim açıkçası tabi inşallah öyledir
sandiviç kuru incir leblebi pilav ton balığı ile kalori düşük olmuyor kibu aralar aynı şeyleri yedim, iki öğün yaptım. sabah iki dilim küçük tam tahıllı ekmekle peynir domates sandviç yapıyordum. arada kuru incir, leblebi ya da galeta. akşam bulgur pilavı, tavuk. ya da başka gün ton balığı. kalori düşük kalıyor bu haftalık ilk hafta böyle olsun normale dönerim diyordum. çünkü 170 boy 68 kiloyum zaten kiloyu korumak için 1800 kalori almam gerekiyor. kilo vermek için mecburen düşürdüm. geçen yıl 58 kiloydum. bir yılda 10 kilo almışımen azından 60 a düşeyim diyordum. bu halimi sevemiyorum
yok kalori düşük kalıyor. ama aynı tarz besinlerden dolayı sorunlu başladım diyetesandiviç kuru incir leblebi pilav ton balığı ile kalori düşük olmuyor ki
zaten normalde yemeniz gerekeni yiyormuşsunuz... diyet değil bu :) alemsiniz
tam tahıllı olunca ekmek masum olmuyor ekmek yediğiniz gün pilav galeta leblebi de yemişsiniz bu yanlış beslenme şekli haberiniz olsun...
Bağırskalarınız olabilir üreme organlarınız olabilir taş kum gibi böbrek rahatsızlıkları olabilir. Ancak bu beslenme ile bağırsak gibi görünüyor. Karbonhidrat ağırlıklı bir diyet hiç sebze meyve yok. Hem ağrı için hem de diyet için bir uzmandan yardım alın.bu aralar aynı şeyleri yedim, iki öğün yaptım. sabah iki dilim küçük tam tahıllı ekmekle peynir domates sandviç yapıyordum. arada kuru incir, leblebi ya da galeta. akşam bulgur pilavı, tavuk. ya da başka gün ton balığı. kalori düşük kalıyor bu haftalık ilk hafta böyle olsun normale dönerim diyordum. çünkü 170 boy 68 kiloyum zaten kiloyu korumak için 1800 kalori almam gerekiyor. kilo vermek için mecburen düşürdüm. geçen yıl 58 kiloydum. bir yılda 10 kilo almışımen azından 60 a düşeyim diyordum. bu halimi sevemiyorum
İrritabl bağırsak sendromu olabilir mi? Bende de benzer durum vardıiki gündür alt karnım ağrıyor. bir haftadır fazla birşey yemiyordum ekmeği kestim diyete girdim sebebi bu olabilir mi? şimdilik doktor uzak olduğu ve araç olmadığı için bugün sağlık ocağına gitim buscopan verdi. hala dokununca berbat bir ağrı ve ara sıra karnıma giren sancı var. yarın da kan ve idrar vereceğim. ama doktor geçmezse kadın doğuma git dedi.
bugün ne yapabilirim sıcak su torbası falan koyuyorum bana daha çok bağırsaklarla ilgili bir sorunmuş gibi geliyor üşütme falan, umarım öyledir tabi ciddi bişey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?