Alt goz alti torbasi estetigi

Cok tsk ederim cnm
O senin guzelligin :oops:
Bende oyle dusundum daha zamani var yuz germenin allaha sukur :) haziranda hem dolgu hem botoxa karar verecegim bakalim
Hayırlısı olsun,botox ve dolgu geri dönüşümü olan şeyler olduğu için pişman olma riskin de oldukça az bence ve senin durumun zaten ameliyatlık değil maşallah

Bugün 20.günüm karın dikişlerim maşallah kapandış göz altımda hala kesi izi var, burun yanlarım davul gibi şiş... bugün üst en arka sağ dişimi yaptırmaya gittim, diş hekimi kesinlikle kanal tedavisi yapamam dedi çünkü burun kenarınız çok şiş ben dokunmak istemiyorum dedi,iuileşince gel dedi,inşallah yurt dışına gitmeden yaptırabilirim.

Pukkapad Pukkapad Çok geçmiş olsun diş son anda mı problem çıkardı, keşke ameliyat öncesi yaptırsaydın kanal tedavisi gerekiyorsa aciliyeti vardır...
teşekkür ederim dişim aslında epeydir ağrıyordu ben ameliyattan 20 gün sonra yaptırabilirim diye düşünmüştüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı, çok ağrım yok çok şükür, sadece sıcak ve sogukta sızlıyor:KK43:

kızlar ben de göz altı torbası aldırmaya bakıyorum ,
Ankara'da yaşıyorum çok güvenilir ve prof olması gerektiğini düşünüyorum ankara dünya göz e gitmeyi planlıyorum
dün videoları serettim üst kapak için olanlar çok korkunç geldi :S
yaptıran iyileşen memnun olan ya da olmayan kız kardeşlerim paylasırsanız durumları bizlere de cesaret vermiş olursunuz sevgiler :KK200:

kızlar ben de göz altı torbası aldırmaya bakıyorum ,
Ankara'da yaşıyorum çok güvenilir ve prof olması gerektiğini düşünüyorum ankara dünya göz e gitmeyi planlıyorum
dün videoları serettim üst kapak için olanlar çok korkunç geldi :S
yaptıran iyileşen memnun olan ya da olmayan kız kardeşlerim paylasırsanız durumları bizlere de cesaret vermiş olursunuz sevgiler :KK200:

Canım benim kuaför üst göz kapağını yaptırdı malatya araştırma Hastanesi hatta baya guzel oldu kadın da çok memnunum diyodu

yıllardır muzdarip olduğum göz altı torbalarımdan kurtulalı bugün itibariyle 11 gün oldu ve şuanki halinden çok memnunum ilk başlarda baya pişman oldum ama doktorumun söylediği günde oturdu şekli artık arastırırken bende buralarda çok dolastım yorumları okudum o yüzden yazmak istedim. İçerden yapıldı ameliyat kesi izi yok. Aynı zamanda az bir miltar yağ enjektesi de yapıldı göz ile yanak birleşiminin oldugu noktaya. İlk 3 gün çok şişti ve morardı. Sonraki günlerde hızla azaldı.

Merhabalar hanımlar , göz çevresiyle alakalı tecrübelerimi paylaşmak isterim. 2 kes Üst göz kapağı ameliyatı olmuş bir olarak sadece sarkmış deriyi almak çözüm olmuyor. Kas çıkarmak hatta fıtıklaşan üst kapak yağ torbasını da aldırmak gerekiyor hatta yetmiyor tek aşağı düşen göz kapağı olmadığından sadece üst göz kapağı ameliyatının ömrü en fazla 3 yıl , göz kapağı ile kaş kaldırmayı beraber yaptırdığınızda işte bu sefer oldu diyor insan. Alt göz kapağı işlemlerim ve ameliyatlarım ise benim için tam bir kabus oldu. Önce yağ dolgusu yaptırdım göz altı derisi ince olduğundan dışardan arı sokmuş gibi göründü 1 yıl bekledim çok azı emildi. Daha sonra sarkma var yanlış işlem yapılmış dendi ve gözaltı torbaları ve deri çıkarımı yapıldı,3 ay geçmeden sol alt kapağım aşağı çekti, masaj yapmam söylendi ama bir türlü düzelmedi . Sonunda geçen yıl orta yüz ameliyatı oldum şu an hiç bir sorunum kalmadı.

Merhabalar hanımlar , göz çevresiyle alakalı tecrübelerimi paylaşmak isterim. 2 kes Üst göz kapağı ameliyatı olmuş bir olarak sadece sarkmış deriyi almak çözüm olmuyor. Kas çıkarmak hatta fıtıklaşan üst kapak yağ torbasını da aldırmak gerekiyor hatta yetmiyor tek aşağı düşen göz kapağı olmadığından sadece üst göz kapağı ameliyatının ömrü en fazla 3 yıl , göz kapağı ile kaş kaldırmayı beraber yaptırdığınızda işte bu sefer oldu diyor insan. Alt göz kapağı işlemlerim ve ameliyatlarım ise benim için tam bir kabus oldu. Önce yağ dolgusu yaptırdım göz altı derisi ince olduğundan dışardan arı sokmuş gibi göründü 1 yıl bekledim çok azı emildi. Daha sonra sarkma var yanlış işlem yapılmış dendi ve gözaltı torbaları ve deri çıkarımı yapıldı,3 ay geçmeden sol alt kapağım aşağı çekti, masaj yapmam söylendi ama bir türlü düzelmedi . Sonunda geçen yıl orta yüz ameliyatı oldum şu an hiç bir sorunum kalmadı.

orya yüz ameliyatınızı kime oldunuz
açık teknik mi kullanıldı?

yıllardır muzdarip olduğum göz altı torbalarımdan kurtulalı bugün itibariyle 11 gün oldu ve şuanki halinden çok memnunum ilk başlarda baya pişman oldum ama doktorumun söylediği günde oturdu şekli artık arastırırken bende buralarda çok dolastım yorumları okudum o yüzden yazmak istedim. İçerden yapıldı ameliyat kesi izi yok. Aynı zamanda az bir miltar yağ enjektesi de yapıldı göz ile yanak birleşiminin oldugu noktaya. İlk 3 gün çok şişti ve morardı. Sonraki günlerde hızla azaldı.
Merhaba aynı ameliyatı bende oldum bugün 51.gün yağlar göz altımda kalıp gibi kaldı sol gözüm sağa göre çok küçük sürekli çekiliyor Ve ağrıyor sizde de böyle şeyler oldu mu bir de kime yaptırmıştınız deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz çok mutlu olurum kafayı yemek üzereyim

Merhaba aynı ameliyatı bende oldum bugün 51.gün yağlar göz altımda kalıp gibi kaldı sol gözüm sağa göre çok küçük sürekli çekiliyor Ve ağrıyor sizde de böyle şeyler oldu mu bir de kime yaptırmıştınız deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz çok mutlu olurum kafayı yemek üzereyim
İlk 2 hafta benimde bir gözüm diğerine göre daha küçük duruyordu. Ama doktor normal olduğunu iki göz arasında milimetriklik farklılıklar olacağını söyledi zamanla belli belirsiz olur dikkat çekmez ama bi taraf bir milim bile fazla kanasa farklı olur diğerinden normal dedi. 1yıl olacak neredeyse Şuan öyle bir sıkıntım yok benim fark ettiğim. Yağ enjektesi oranı normaldi benim ya hiç kalıp gibi falan durmuyor hiç ilk hafta anormaldi bi ödemden ödem gecince oturdu. Benim de tek sıkıntım şuan sağ gözümde hafif bi torba oluştu tekrar çok rahatsız etmiyor ama takıntı yaptıgım için benim gözüme batıyor. 2. bi yağ enjektesi yaptırmayı düşünüyorum o yüzden. Size de çok geçmiş olsun ama her bünye farklı ben arastırırken 2 ay da oturan duymustum daha erken yağlar erir bir kısım ama hala ağrı yapması ve çekilmesi normal değil sanki doktorunuz ne diyor bu duruma

İlk 2 hafta benimde bir gözüm diğerine göre daha küçük duruyordu. Ama doktor normal olduğunu iki göz arasında milimetriklik farklılıklar olacağını söyledi zamanla belli belirsiz olur dikkat çekmez ama bi taraf bir milim bile fazla kanasa farklı olur diğerinden normal dedi. 1yıl olacak neredeyse Şuan öyle bir sıkıntım yok benim fark ettiğim. Yağ enjektesi oranı normaldi benim ya hiç kalıp gibi falan durmuyor hiç ilk hafta anormaldi bi ödemden ödem gecince oturdu. Benim de tek sıkıntım şuan sağ gözümde hafif bi torba oluştu tekrar çok rahatsız etmiyor ama takıntı yaptıgım için benim gözüme batıyor. 2. bi yağ enjektesi yaptırmayı düşünüyorum o yüzden. Size de çok geçmiş olsun ama her bünye farklı ben arastırırken 2 ay da oturan duymustum daha erken yağlar erir bir kısım ama hala ağrı yapması ve çekilmesi normal değil sanki doktorunuz ne diyor bu duruma
Siz kime yaptırmıştınız

Siz kime yaptırmıştınız
Siz kime yaptırmıştınız
Kime yaptırdığımı şimdilik söylemeyi uygun bulmuyorum iyileşme süreci tamamlanınca düzeleceğini söylüyor ama benim her geçen gün gözüm daha da küçülüyor iyileşme süreci geçince düzelmezse kime yaptırdığımı söylerim gözlerimin arasındaki fark öyle milimetrik değil çok belirgin

Selam! 40 yaşındayım ve göz altı torbalarımdan muzdaribim. Ama onun dışında yüzümle ilgili bir sıkıntım yok. 3 plastik cerrahla görüştüm. hangi yönteme ve doktora güvenebileceğimi hiç bilmiyorum. bir tanesi klasik yöntemle kirpik dibinden keseriz, yağları küçültürüz, kaslara dokunmayız, çok az deri alırız basit bir işlem diyor. bir tanesi bu klasik yönteme ek olarak kasları da asarız diyor. bir diğeri gözün içinden yaparız, karnından yağ alıp bir de yağ enjekte ederiz diyor. bu yöntemde deri çıkartılmadığı için ilerleyen zamanda göz kapağının dışa dönme riski yokmuş. şimdi bir de oküloplasti cerrahı olan göz doktoruyla görüşmek istiyorum. onun sitesine baktığımda deri alınmasını doğru bulmuyor ve içerden yapılması gerektiğini söylüyor. neye karar verebileceğimi hiç bilmiyorum şu anda ve ameliyattan sonra eski halimi özlemekten korkuyorum. keşke burada bu konuyla ilgili daha fazla kişi deneyimini paylaşmış olsaydı.

Dr kim fiyat

X