• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt dişlerin görünmesi

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Merhabalar ,
Benim konuşurken alt dişlerim çok görünüyor :50: bunun için nasıl bir tedaviye başlamam lazım .
Bu arada dişlerimde herhangi bir kapanış bozukluğu vb sıkıntılar yok, inci gibi gayet düzgün .Tek sıkıntı alt dişlerimin çok görünmesi .

Yardımlarınızı bekliyorum ,sevgiler...

Dişlerin inci gibiyse görünmesinde bence hiç bi sorun yok...
Fazla ayrıntıya takılma derim ben..
Her insan kendine özgü bi güzellik taşır...

Bence önce bir ortodontiste git eğer damakla ilgili ya da dişlerle ilgili bir mevzuysa o sana söyler zaten.Dudağından kaynaklanan bir şeyse onu da dudak dolgunlaştırma yöntemleri ile halledebilirsin..

dişlerin gayet düzgünmüş canım,boşuna sıkıntı yapma. dudak dolgusu da bu konuda yardımcı olabilir sana :31:

Bence önce bir ortodontiste git eğer damakla ilgili ya da dişlerle ilgili bir mevzuysa o sana söyler zaten.Dudağından kaynaklanan bir şeyse onu da dudak dolgunlaştırma yöntemleri ile halledebilirsin..

dişlerin gayet düzgünmüş canım,boşuna sıkıntı yapma. dudak dolgusu da bu konuda yardımcı olabilir sana :31:

Ben doktora gittiğimde ,alt dişlerin çok görünüyor ama kafana takma dedi. :43:
Yok canlarım bu durumun dudakla ilgisi yok, tuhaf bir durum benimkisi.:5: Bir çözümü olsa keşke.

Back