• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt dişlerim çok aralıklı,yardım lütfen.

igrokcha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
156
1
68
Ankara
selam kızlar...benim sıkıntım alt dişlerim.küçükken çok fazla diş çektirmenin bedelini ödüyorum.dişlerimin bu kadar önemli olduğunu fark etmem baya uzun sürdü.gerçi dişçiye gittiğimde tel taktırmamamı söyledi bana.dişlerim için zararlı olacağını,erken çürüyeceğini söyledi.ama alt dişlerimin bu kadar ayrılacağını söylememişti.dişlerim şuan facia.sorum şu,onbeşinci sayfaya kadar okumama rağmen birşey anlamadım ve hiçbişey bilmeden diş hekimine gitmek istemiyorum,zirkonyum,lamine vs... bir sürü şey var.hatta diş yapıştırmak bile var.ama benim altta sadece 11 dişim olduğunu ve eksik olanların azı dişler olduğunu düşünün.ayrıklık fena durumda yani.bunun için ne yapılabilir?ne yapmalıyım?körü körüne yine bir doktorun elinde mahvolmak istemiyorum.:18: :18::18:

Azı dişleri eğer çok eksik varsa arka bölge için köprü yapılabilir ama çiğneme bu dişlerle olduğu için pek köprüyü tavsiye etmiyor hekimler canım..Boşluklar içinde kompozit dolgu yaptırabilirsin iyice netten araştır örneklere bakıp fikir edinip gitmen daha iyi olur ünlü hekimlerin sitelerinde hep var olmadı uzman tvden bakabilirsin.. (:

Back