Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zamanlarda 3 saatte 1 değiştiriyordum ben. hergün 5-10dk ılık suyun içinde tutun alt gövdesini. sonrasında iyice kurutun (ben saç kurutma makinesinin düşük ısı ve düşük fan ayarıyla kurutuyorum). sonrasında pişik kremi sürün (desitin, oxyzinc gibi).Arkadaşlar nolur yardım edin yeni anne oldum bebeğim 20 günlük ve pişik oldu ne yapmalıyım altını ne sıklıkla değiştirmem nasıl değiştirebilirim altını lütfen yardım edin çok tecrübesizim
Havalandırsam iyi olur aslında da üşür diye korkuyorum çok da sıcak sayılmazo zamanlarda 3 saatte 1 değiştiriyordum ben. hergün 5-10dk ılık suyun içinde tutun alt gövdesini. sonrasında iyice kurutun (ben saç kurutma makinesinin düşük ısı ve düşük fan ayarıyla kurutuyorum). sonrasında pişik kremi sürün (desitin, oxyzinc gibi).
eviniz sıcaksa günde 4-5 defa 10-15dk havalandırabilirsiniz poposunu altı açık bi şekilde, faydası olur.
temizledikten sonra bebe yagi üzerine popolin bolca iyi gelir düzelene kadar islak mendil kullanmayin.iyi olsa bile krem ve yaga devam edinHavalandırsam iyi olur aslında da üşür diye korkuyorum çok da sıcak sayılmaz
Arkadaşlar nolur yardım edin yeni anne oldum bebeğim 20 günlük ve pişik oldu ne yapmalıyım altını ne sıklıkla değiştirmem nasıl değiştirebilirim altını lütfen yardım edin çok tecrübesizim
İki saatte bir açıyordum. Ve ılık su pamuk ile 3 ay bitene kadar böyle devam ettim.Arkadaşlar nolur yardım edin yeni anne oldum bebeğim 20 günlük ve pişik oldu ne yapmalıyım altını ne sıklıkla değiştirmem nasıl değiştirebilirim altını lütfen yardım edin çok tecrübesizim