Alt Bacaklarına Lazer Epilasyon Yaptıranlar

Misst

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
278
225
303
İstanbul
Merhaba
Ben 15 gün önce alt bacağıma lazere başladım. 15 gün olmasına rağmen tüylerim yarısı döküldü, yarısı dökülmedi. Makina Alexandrite Apogee Cynosure. Bilgisi olaaan????

4. neslin ilk temsilcisi LEDA EPİ Tarama Diyot Lazer Epilasyon sistemi şu ana kadar bilinen Tüm lazer sistemlerinden en az 3 kat hızlıdır.

tarama epilasyonu araştırın yada kliniğinize sorun.

gayet normal cnm .daha ilk seans ta hepsinin gitmesi imkansız zaten. hele yarısı döküldüyse çok çok iyi.benm yarısıda değil %40 diyebilirim döküldü geri kalanı seyreldi ilk seansta. 1 hafta oldu 2.seansı yaptrdım bundan sonra daha iyi anlayacağım sanırım etkisini.

Dökülmeyenleri jiletledim, bir hafta oldu çıkmadılar, bakalım ne zaman çıkacaklar...

merhaba benim de bir sorum olacakti yardimci olursaniz sevinirim..ana seans ve ara seanstan bahsediliyor kontrol seansindan yani.simdi bu lazer epilasyona baslayinca 3 seansta 5 seansta bitti diyenler bu kontrol seanslari dahil mi seans sayisina..bir de kontrol seanslariyla ana seanslardaki isin verme derecesi ayni mi yoksa kontrollerde daha mi düsük? tesekkürler simdiden cvplariniz icin:)

o yaptrdığın yere bağlı ama genelde ara seans lar (kontrol) parada alınmaz.dereceler aynı bi değişiklik yok yapılan işlemde aynı.ana işlemden 3 hafta sonra yapılıyor 3 hafya öncesi yada sonrasında yapmak pek işe yaramazmış uzun uzun okumuştum çünkü ozman kıllar bilmem ne evresine geçiomuş (dinlenme evresi mi ne öle bişi).mesela ben 2 seans yaptrdım doğal olrak 2 seans 2 de kontrol oldu şimdilik.hatta 2. kontorl olmadı daha bu hafta olucak inşallah.

3 seans 5 seans ana seans olarak düşünebiliriz. Kontroller dahil değil. Kontrolde tekrar komple bir tarama yapılmıyor zaten, etkilenmeyen veya çıkan varsa o bölgelere uygulanıyor. Işın derecesi aynı. İlerleyen ana seanslarda tüyler inceldiğinden dereceyi artırabiliyorlar teninin rengine bağlı olarak.

tesekkür ederim cvbiniz icin..
Henüz ilk seanslariniz olmasina ragmen sonuclar nasil sizde? ben beyaz tenliyim ama tüylerim bazi yerlerde siyah bazi yerlerde ince ve sari gibi.mesela bacaklarimin ön kisimlarinda ince ama siyah tüyler arkalarda ise gözle görülemeyecek kadar az ve acik ancak elimle hissedebiliyorum.zamanla agda ve makinayla almaktan azaldilar.bir de asiri derecede batik ve leke var.herzaman pütür pütür umarim iyi sonuc alirim

rica ederim.
benm 2 seans oldu. ben çok memnunum.benmde genitalde kenarlaarda ve bacaklarda batıklar vardı hepsi gtti.çok memnunum 1 ay oldu 2. senası yaptıralı daha çıkmadı hiç.siyah ve koyu tüyler çabuk sonuç verio. sarı ince tylerinizden belki iyi sonuç alamayabilrisiniz hatta çoğaltabilir bile bana dr. öle dedi. ben tüm vücut yaptrcam kol üstü bacak üstü fln baktı dr.(benmde çok ince sarı tüyler var) gerek yok makine görmez dedi bende yaptrmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…