Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet normal cnm .daha ilk seans ta hepsinin gitmesi imkansız zaten. hele yarısı döküldüyse çok çok iyi.benm yarısıda değil %40 diyebilirim döküldü geri kalanı seyreldi ilk seansta. 1 hafta oldu 2.seansı yaptrdım bundan sonra daha iyi anlayacağım sanırım etkisini.
merhaba benim de bir sorum olacakti yardimci olursaniz sevinirim..ana seans ve ara seanstan bahsediliyor kontrol seansindan yani.simdi bu lazer epilasyona baslayinca 3 seansta 5 seansta bitti diyenler bu kontrol seanslari dahil mi seans sayisina..bir de kontrol seanslariyla ana seanslardaki isin verme derecesi ayni mi yoksa kontrollerde daha mi düsük? tesekkürler simdiden cvplariniz icin:)
merhaba benim de bir sorum olacakti yardimci olursaniz sevinirim..ana seans ve ara seanstan bahsediliyor kontrol seansindan yani.simdi bu lazer epilasyona baslayinca 3 seansta 5 seansta bitti diyenler bu kontrol seanslari dahil mi seans sayisina..bir de kontrol seanslariyla ana seanslardaki isin verme derecesi ayni mi yoksa kontrollerde daha mi düsük? tesekkürler simdiden cvplariniz icin:)
o yaptrdığın yere bağlı ama genelde ara seans lar (kontrol) parada alınmaz.dereceler aynı bi değişiklik yok yapılan işlemde aynı.ana işlemden 3 hafta sonra yapılıyor 3 hafya öncesi yada sonrasında yapmak pek işe yaramazmış uzun uzun okumuştum çünkü ozman kıllar bilmem ne evresine geçiomuş (dinlenme evresi mi ne öle bişi).mesela ben 2 seans yaptrdım doğal olrak 2 seans 2 de kontrol oldu şimdilik.hatta 2. kontorl olmadı daha bu hafta olucak inşallah.
tesekkür ederim cvbiniz icin..
Henüz ilk seanslariniz olmasina ragmen sonuclar nasil sizde? ben beyaz tenliyim ama tüylerim bazi yerlerde siyah bazi yerlerde ince ve sari gibi.mesela bacaklarimin ön kisimlarinda ince ama siyah tüyler arkalarda ise gözle görülemeyecek kadar az ve acik ancak elimle hissedebiliyorum.zamanla agda ve makinayla almaktan azaldilar.bir de asiri derecede batik ve leke var.herzaman pütür pütür umarim iyi sonuc alirim