Alt Bacaklar..

CharlieBrown

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
6
0
Merhaba..
Alt bacaklarım inanılmaz kalın :/ kilom 76 boyum 163 kilo verirsem incelir mi? Anneminde öyleymiş ama sonradan çok incelmiş genetik olabilir mi :S

Son düzenleme:
Merhaba..
Alt bacaklarım inanılmaz kalın :/ kilom 76 boyum 163 kilo verirsem incelir mi? Anneminde öyleymiş ama sonradan çok incelmiş genetik olabilir mi :S

canım günaydın... aynı problem ne yazık ki bende de var, üst bedenim (kollarım ve göğüslerim) çok ince ama kalçam ve bacaklarım özellikle alt bacaklarım çok kalın... sana önerebileceğim hızlı tempoda yürü illaki dışarı çıkmak zorunda değilsin evin için odadan odaya bile koşturabilirsin yine evde ip atlar gibi zıpla ama parmaklarının ucunda zıplayacaksın iyice ter atana bacakların sızlayana kadar devam et bi de yere uzan kalçanı yukarı kaldır bacaklarını yana doğru aç kapa 15 tekrar 3 set halinde yap bu daha çok üst bacak için ama alt bacakta faydasını görür mrk etme ben 3-4 sene önce bunları yaparak inceltmiştim ama deva ettirmediğim ve yemeye devam ettiğim içim şimdi yine kilo aldım ve kalınlaştım ben de dün itibariyle yapmaya başladım umarım ikimizde faydasını görürüz.. :)