Çok teşekkürler, buna benzer hareketleri daha önce görmüştüm ama hep diz altı kaslarını güçlendirip kalınlaştırmak için zannediyordum. Demek bilekleri de inceltiyormuş.. :) doğrusu bu güzel bir haber :)ayaklar omuz genişliğinde açık olacak şekilde parmak uçlarınıza doğru yükselip alçalıyorsunuz. 2. si ise yine aynı şekilde bukez ayak uçları dışa bakacak şekilde yine omuz genişliğinde açık tıpkı balerinler gibi yükselip alçalıyorsunuz.
merhaba kızlar, 2 sene önce arkadaşım ayak bileklerinni kalınlığından şikayetçiydi. beraber araştırmaya başladık. gittiği spor salonundaki hocama sordum. kadın gülümseyerek kendi bacağını gösterdi. -nasıl? diye sordu. gayet biçimli görünüyordu. eskiden epey kalınmış bilekleri ve gösterdiği hareketle incelmiş. hareket de çok basit.ayaklar omuz genişliğinde açık olacak şekilde parmak uçlarınıza doğru yükselip alçalıyorsunuz. 2. si ise yine aynı şekilde bukez ayak uçları dışa bakacak şekilde yine omuz genişliğinde açık tıpkı balerinler gibi yükselip alçalıyorsunuz. ayrıca bu hareketin selülitlerede çok iyi geldiğini söylemişti
Arkadaşlar diyet dışında ayak bileği ve alt bacak inceltme yöntemleriniz varsa paylaşır mısınız. 164 boyunda 48 kiloyum yani kilo fazlam yok zayıfım denebilir hatta ve oldukça ince yapılıyım el bileklerim çok ince belim 56cm. Ama alt bacaklarım ve ayak bileklerim bu vücuda oranla kalın duruyor yani zayıf birine aitmiş gibi görünmüyorlar. Diz altı elbise etek çok seviyorum ama topuklu ayakkabı giymiyorsam görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Bu arada kalın derken oradaki kemik kalınlığı değil yani etten kaynaklı kalınlık özellikle baldırlarım çok etli. Uzun zamandır günde 5 6 km tempolu yürüyorum bir faydasını görmedim. Ne yapayım incelsinler diye 40 kiloya mı düşeyim yok mu bir çözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?