• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Alsam mı almasam mı? Beğenirsen alırım :)

fatsel53

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
38
0
286
Rize
4 ay sonra bu takımı alacağım, hatta aldım sayılır. Sizce alsam mı, değiştirsem mi? Kararsızım.

$trend-yemek-odasi-1-700x500 (1).webp$trend-yemek-odasi-2-700x500.webp$trend-yemek-odasi-3-700x500.webp

aslında güzel bir takım, ama nedense bana rengi biraz koyu geldi.Eğer salonunuz çok büyük ve bol ışık alan bir mekan ise hoş duracaktır.Yok eğer az ışık alıyor ve de 30 metrekare altıysa boğabilir.Parçaları çok yakın koymak durumunda kalırsanız iç içe sıkışık ve daraltıcı bir görüntüsü olur.

Yine de tabi ki fikir sizin,zevkler ve renkler farklı olabilir.

renk koyu canım beğendiğn koltuk takımıyla bu takım bir arada olmaz boğabailir odanı o nedenle ya beyaz yada beyaz süt kahve rengi mobilyalar var ondan al derim

Yatak odası takımımla yemek odası takımım da aynı :) Doğru diyorsun açık renk daha canlı durur. Koltuk takımımı sütlü kahve yaptırsam olur yani, kumaş rengini değiştirirler artık. Benimkinin rengi de limon küfüne benzer bir renkti.

Günlük oturma odasına nasıl bir şey almak lazım acaba bana fikir verir misiniz, biraz acemi ve kararsızım. Çekyat mı, 2 tane kanepe mi ya da takım mı?

etrafımda salonunu cok koyu renge boğan herkes pısman oldu ev cok boğucu dıe...eger dıger esyarında cok koyu cok agır durmuyorsa olabılırr..ama hersey cok koyu renkse boğucu olabılır...güle güle kullannnn :)

Back
X