Alper Tuncel'e ameliyat olanlar

Aysel Gursel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
24
6
52
arkadaslar derli toplu bir baslik bulamadigim icin doktorlarin isimleri ile baslikkar acacagim. Lutfen herkes tecrubelerini paylassin. Ozellikle laserlipoliz ike ilgili olanlar iyi olur. :)))

ben henüz yaptırmadım ama kararımı verdim sanırım Alper beye bu işlemi yaptıracağım.

ben iki başka dr ile görüştüm onlarda güzel itibalar aldım ama burada deneğimleri ile bu dr daha cok övdükleri için merak ettim olan biri le net konuşmak istedim.

canım ben alper beyden vaz gectım. 19 çarsamba saat 11 de operasyonum dua edın lutfen ıstedıgım sonucu elde edeyım estecenterda olucam op. dr irfan aydın yapıcak bı ıkı hastası ıle gorusme fırsatım oldu onlar cok memnundu , burada baya memnunlar var yaptırdıklarına ıslemden inşallah benım ıcınde güzel sonuç olur.

Ben Kasim ayinda Alper bey ´e ameliyat olucam insallah...
Ben operasyonumu carsammba oldum. Super gecti ya okadar agrilarim olmadi suan her hareketimi yapiorum ben irfan aydina oldum estecenterda ama super bi ortam super ilgi cok memnun kaldim. Dr um cok iyi di. Anestezi dr. U bile operasyon sonrasi benimle muhabbete geldi okadar ilgililer. Ameliyathanede bile gulerek uyuyakaldim eeylencrli bi ortam oldu acimin bilincinde olmadim ki umdugum kadar agrilida olmadi. Vucudumda 11 delik var ama delikler kucucuk yok gibi bisi 4.5 kg yag alinmis . Dun dusumuda aldim. ben suan mutluyum diyetimi yapiorum bakalim sonrasi ne olucak.

cok sevindim canim senin adina...ödemler nasil?? gercekten okadar sismi oluyo insan ,, normal kiyafetlerini giyebildinmi ? agrilardan korkmuyorum ödemden korktugum Kadar

cok sevindim canim senin adina...ödemler nasil?? gercekten okadar sismi oluyo insan ,, normal kiyafetlerini giyebildinmi ? agrilardan korkmuyorum ödemden korktugum Kadar
Canim birde 11 delik degil 14 deligim varmis odem 2.3. Gun odem cok oluo ya zaten korse odemi baskilamak sinirlamak icin. Odem oldugu halde belli gidenler ben dr dedini harfiyen yaptim tuz seker yag kullanmadim yesilcay maydonoz suyu ve ekmek yok sadece tavuk yogurt sut yumurta et balik yiyorum baska bisi yok. Normalde ilk iki hafta kiloda fark gormek mucize diyodular. Ben ameliyattan once 86 dim ameliyatin ertesi gunu 88 dim simdi 83 um yani odem sokuculer duzgun beslenme ve elinden geldince hareket etmek cidden cok yararli....

ayyyy ne güzel yaaa sen kurtuldun...benim ameliyat 16.Ekim de
cok heycanliyim...benden nekadar yag alirki acaba....ben 170 boyundayim ve
57-58 ´kiloyum...ama ic bacak ve simitlerden nekadar zayiflasamda gitmeyen yerler var... insallah güzel olur... sen önce ve sonra resimler cektinmi canim??
bende ameliyattan sonra hemen maydanoz ve yesilcay cok icerim diye düsündüm, bide cok su icmek iyi diye biliyorum... ayyyyyyyyyyyy biran önce olsam:))))

Hoc korkma bianda uyuyup uyaniosun anlamiosun bile gecen zmaani sanki hic uyumamisin gibi ilk gun hic aci olmuo ya bana 3 kg demisrti dr ama 4.5 kadar cikmis ve morluklar bile cok az kaldi ufak tefek hareket ler disinda hersey yapiom ama inan mutlu eden bi sonuc oluo. Kilo gitmio die dusunme odemini hissediosun orasi bole hissiz gibi oluo. Foto cekmezmiyim acayip fark var bende ben cok sıkı diet yapiorum asla 2 hafta kilo kaybi dusunme dediler mucize olur dediler ama benden gidio hergun 200 300 gr. Keske daha once yaptirsaydim diorum belli bolgeler yillarca gitmio çünkü.

Zaten Burda yaptiran herkez cok mutlu sonuctan...Bende mutlu olacagima inaniyorum...ömrüm diyetle gecti...nekadar cok fazlam olmasada takintiliyim iste
en ufak göbek yada cikinti beni rahatsiz ediyo ve artik diyetlede gitmiyo zaten
Kilo verdikce yüzüm cöküyo... bende önce ve sonra resimler cekicem ..
senin resimlerini görme imkanim varmi canim?? farki cok merak ediyorum.

Ozelden at numarani atiyim wats ap tan foto burdan beceremedim. Benim cok farketti derli toplu duruyorum ama sadece protein yiyorum pazar gunu sebzeye baslicam. Tuz seker yag ekmek yok benim zayıflamaya da ihtiyacim var çünkü benimde sen gibi yuzum gidio midem gidene kadar diet yapsam ama simdi tam olucak insallah

bende göbek ve bel simitleri için düşünüyorum kilolu değilim çok ama kafaya takmış durumdayım ince bi belim olsun istiyorum artık. ama ücreti öğrenmem önemli çünkü öğrenciyim ailemden böyle bir şey için para isteyemem biriktirmem lazım gerekirse çalışıp. şimidden teşekkürler

canim anliyorum seni...bende kilolu degilim ama insanda takinti oluyo, göbek ve simit bölgesi 7500 Tl eklenen her bölge icin üzerine 1000 TL geliyo. az bi para degil tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…