Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

2015 yılından beri defalarca uyardık değil mi ?

Son düzenleme:
ben de bunun cevabını merak ediyorm. lipolizde de aynı şekilde yağlar eritiliyor değil mi?

Merhabalar ; bende alper bey ile ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum ve bütün yorumları okudum . Gördüğüm ve okuduğum ve aldığım duyumlar karşısında baya mutlu oldum ve kararımı bende alper tuncel beyfendiden yana kullanmak istedim burda yorum ve başından geçenleri burada yazanlara teşekkür ediyorum. Bende bu sayede lazerlipoliz i alper beyi tercihimde etkili olacak .

sitesindeki şu videoda gerçekten detaylı ve bilgilendirici video olarakda eklemesi bilinçlenmek ve burdaki yorumları pekiştirmek açısından benim için çok önemliydi.

bilgi ve düşünceleriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba fotoğraflarınızı nasıl görebilirim yeni üye oldum. Ben de sonuçları merak ediyorum.

merhabalar çok geçmiş olsun darısı başımıza resimi benim de görmem mümkün mü acaba bende Bursa’da bir merkezde oldum 2 ayı geçti fakat bir değişiklik görmedim çok üzülüyorum

Ay konuya bir bakayım dedim herkes sahte profil doktora da helal olsun uğraşmış etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…